Sosyal Medya

KARADENİZ

Ankara Çayelililer derneğinden Gara şehitleri için kınama

Ankara Çayelililer Derneği Başkanı Mehmet Celal Arıcı, Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde şehit edilen 13 Türk vatandaşı için kınama mesajı yayımladı.

Ankara Çayelililer Derneği Başkanı Mehmet Celal Arıcı, Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde şehit edilen 13 Türk vatandaşı için kınama mesajı yayımladı.
 
Başkan Arıcı mesajında şu ifadelere yer verdi: 
 
“Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşımızın acı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Masum ve silahsız vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen bu hain eylem PKK terör örgütünün alçak ve kirli yüzünü bir kez daha bizlere göstermiştir. 
 
Yıllardır ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara maşalık yapan bu örgüt, halen ülkemiz vatandaşları için tehdit oluşturmaya devam etmektedir. Ülkemizin bu örgüte karşı var gücü ile yapmış olduğu operasyonlar kararlılıkla sürdürülmeli ve bu örgütün kökü kazınana kadar bu kararlılık sürdürülmelidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizler her daim ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milli varlığı için devletimizin yanındayız ve ihtiyaç duyulması durumunda her türlü göreve de hazırız. Ülkemizde ve yakın coğrafyalarda varlığını halen sürdürmekte olan bu örgütlerin artık son demlerini yaşıyor olmalarına aldanmayıp tek bir terör örgütü üyesi kalmayana kadar bu mücadelenin sürdürüleceğine inancımız tamdır. 
 
 
Bu vesileyle bir kez daha şahsım ve Ankara Çayelililer Derneği adına Gara’da şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.