Sosyal Medya

POLİTİKA

Ali Babacan'dan Ahmet Davutoğlu'na ziyaret

Ali Babacan, muhalefet cephesindeki ittifak görüşmeleri kapsamında, Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde Davutoğlu'nu da ziyaret etti.

Her fırsatta erken seçim çağrıları yapan muhalefet partilerinde, bu söylemlerle birlikte görüşmeler de hız kazandı.
 
CHP, İyi Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve DEVA'nın karşılıklı ziyaretlerinin yanında HDP de bu partilerden randevu alarak ziyaretlerine başladı.
 
GELECEK VE DEVA'NIN İTTİFAK GÖRÜŞMESİ
Bu kapsamda Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı kabul etti.
 
İki genel başkanın da AK Parti ayrılığının ardından, beraber hareket ettikleri süreçten sonra iki yeni parti kurarak yollarına devam etmeleri dikkat çekmişti.
 
Aynı partide buluşamayan iki ismin, erken seçim tartışmaları arasında karşılıklı ziyaretlerini devam ettirerek aynı ittifakta yer alma sürecine girdi.
 

2 Yorum

  1. Fipek3

    Şubat 08, 2021 Pazartesi 20:05

    aynı partide neden olmadılar söyliyelim ABD Projesi böyle gerektiriyor yan 1 veya 1.5 er puan AKP den koparmı hesabı.yazıklar olsun 15 temmuzu gerçekleştiremişyen abd BÖYLE PLANLAR PEŞİNDE

  2. Fipek3

    Şubat 08, 2021 Pazartesi 20:02

    yazıklar olsun size nankörler.abd projesinin nasılda parçası oldunuz.sİRF EGOLARINIZI TATMİN İÇİN PARTİ KURDUNUZ.mİLLETİMİZİ BU KADARSAFMI ZANNEDİYORSUNUZ.BAKAN OLURKEN,BAŞBAKAN OLURKEN SN.ERDOĞAN ÇOK İYİYDİ.ŞİMDİ NE OLDUDA KÖTÜ OLDU.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.