Sosyal Medya

SPOR

Hasan Kartal'dan Sumudica açıklaması! .

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Sumudica oluyor. Başkan Hasan Kartal yaptığı açıklamada “Sumudica ile görüştük. Henüz imzalar atılmadı ama yüzde 90 anlaştık” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçında 3 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan, Türkiye Kupası'nda ise Beşiktaş'a elenen Rizespor'da teknik direktör Tomas görevden alındı.
 
Karadeniz temsilcisinde gündeme GHaziantep FK'dan ayrılan Sumudica gelmişti.
 
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Rumen teknik adam ile ilgili açıklamada bulundu.
 
NTV'ye konuşan Hasan Kartal "Sumudica ile görüştük. Henüz imzalar atılmadı ama yüzde 90 anlaştık" ifadelerini kullandı.
 

3 Yorum

  1. MURAT SANCAKTUTAN

    Ocak 20, 2021 Çarşamba 15:46

    BU HOCAYA SUMUDICA GUVENIM TAM HOCANIN FUTBOL BILGISI FUTBOLCULARI MOTIVE EDIP MACA COK IYI HAZIRLIYO BIRAZ SEVINCINI SOVA CEVIRIYO BAZI HOCALAR BU YONU YLE COK SEVILMIYO AMA BENCE COK BASARILI OLABILIR BIZ NE CEKTIYSEK SEYIRCI GIBI BAKIP OYUNA MUDAHELE ETTIRMEYEN HOCALARDAN COK CEKTUK HAYIRLI UGURLU OLSUN

  2. Gariban Rizespor

    Ocak 19, 2021 Salı 23:13

    Sene sonu çok bilmiş rizespor taraftarı sumudicayı istifaya davet eder ve sumudica gider. Ama başkan ve ekibi her zaman haklıdır ve suç hep hocalarda dır. Başarısız olur ama başkan her daim başarılıdır

  3. Cevdet Yağcı

    Ocak 19, 2021 Salı 12:14

    istikrar yoksa başarıda yoktur. sürekli teknik adam değiştirmek yerine yönetimler değişmeli. hatayı teknik ekipte aramak doğru değil.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.