Sosyal Medya

KARADENİZ

Çayeli'de şiir yarışması düzenleniyor

9 Mart Çayeli’nin 103’ncu Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla Çayeli Kaymakamlığı, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eyüpsultan Rize ve Rize’yi Sevenler Derneği koordinesinde ve aşağıda isimleri verilen kurum ve kuruluşların destekleriyle Bir Sevdadır Çayeli” konulu Şiir Yazma Yarışması düzenlenecektir.

9 Mart Çayeli’nin 103’ncu Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla Çayeli Kaymakamlığı, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eyüpsultan Rize ve Rize’yi Sevenler Derneği koordinesinde ve  aşağıda isimleri verilen kurum ve kuruluşların destekleriyle Bir Sevdadır Çayeli” konulu Şiir Yazma Yarışması düzenlenecektir.
 
Yarışma sayesinde katılımcıların bağımsızlık, kahramanlık, zafer, vatan sevgisi, bayrak sevgisi, doğa ve çevre sevgisi,  Türk milletinin fedakârlığı ile içinde Çayeli sevdası ve özlemi  geçen şiirlerin yazılması amaçlanmıştır.
 
 Çayeli ilçe sınırları içerisinde, ilkokuldan üniversiteye kadar eğitime devam eden tüm öğrenci ve öğretmenler ile gerek ilçemiz sınırları içerisindeki tüm katılımcılar  gerek se gurbetteki Çayelili hemşehrilerimiz yarışmaya katılabileceklerdir. 
 
Yarışma; Siviller, Öğretmenler, Üniversite, Lise , Ortaokul ve İlkokul Kategorisi olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilecektir.
Her bir kategori kendi arasında değerlendirilecektir.
 
Ayrıca ilçemiz için çok önemli şahsiyetlerimizden olan merhum Ahmet Hamdi İshakoğlu ve Servet Çomoğlu ‘na atfen yarışmadaki tüm kategori birincileri arasından Ahmet Hamdi İshakoğlu Juri Özel Ödülü ile yine yarışmada tüm kategori ikincileri arasından Servet Çomoğlu Mansiyon Ödülü verilecektir. 
 
Yarışmaya direkt ve dolaylı olarak destek veren kuruluşlarımız aşağıda belirtilmiştir. Desteklerinden dolayı katkı veren kurum ve kuruluşları ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
 
YARIŞMANIN PAYDAŞLARI, SPONSORLAR VE KATKI SUNANLAR
 
Çayeli Kaymakamlığı 
Çayeli Belediyesi
Eyüpsultan Belediyesi
RTEÜ Rize Eğitim Fakültesi 
Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 
Eyüpsultan Rizeliler Derneği 
Çayeli Sportif Kulüpler Derneği 
Çayeli Çise Eğitim Kültür Derneği
Çayeli İstişare Platformu
Çay TV 
Haber 53
Çay Haber
 

1 Yorum

  1. gurbetteki vatandaş

    Ocak 02, 2021 Cumartesi 14:11

    şu boş işlerle uğraşmayı bırakında halka faydalı bir şeyler yapın.....örnek,mi galerileri kaldırın sanayi tarafına 5 metre kare dükkan kiralamış 10tane araba sanki sokağı kiralamış keza esnaf yaya kaldırımları işgal etmiş...tabi bunları görmek için göz lazım

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.