Sosyal Medya

SPOR

Tomas hoca yine iyi oynadık sanıyor!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Fatih Karagümrük'e yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Önümüzdeki maçlarda toparlayacağız" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, "Maça kötü başladık. Basit bir gol yedik. Sonra oyunu 1-1'e getirdik. İyi oyamaya başladık ancak ikinci golü de basit yedik. İkinci devre yine iyi oynamaya başladık. Pas yaptık top bizde kaldı, üçüncü bölgeye top getirdik ama pozisyon yapamadık. Ortaları iyi açamadık. Üzgünüz. Önümüzdeki maçlarda toparlayacağız. Eksiklerimiz vardı. Boldrin'in yokluğunu çok hissettik. Göztepe maçında inşallah daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

2 Yorum

  1. Fipek3

    Aralık 10, 2020 Perşembe 19:26

    Hep öyle derler önümüzdeki maçlara bakacağız.hoca haddime değil ama sen önce bu takıma cesaret öğret.şut atmayı öğret.futbolcuların geri pas yapmayı oyun oynamak zannediyor.futbol hucumla şutla kazanılır.birde ortasaha diye bir şey yok.karagümrük maçında remi deneielen oyuncuyu nasıl 90 dakika sabrettin kupa maçında iyi oynayan kemali neden oynatmadın.

  2. Mehmet sevimli

    Aralık 08, 2020 Salı 09:11

    Thomas hoca yorumlarında iyi oynadık bir sonraki maça bakacağız diyor teknik direktörlerin söylediği kelimedir. Âmâ Thomas hoca savunmaya bir baksın tel tel dökülüyor Galatasaray ve Karagümrük maçlarında yenilen gollerin hepsi savunma hatası orta saha iyi basmıyor pres yapmıyor bunu seyirci olarak bizler görüyoruz Birde Mithat ve Kemale şans versen ne olur.belkide Rizespor iki futbolcu kazanır Karamsarım takımın iyi olacağı yok Brezilya kökenli futbolcular koşmuyor şahsi oynuyor. Seyirci gözü ile baktıklarımız takım içinde neler oluyor Allah bilir. Saygılarımla

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.