Sosyal Medya

KARADENİZ

Yeniden Refah Partisi Rize İl Divan Toplantısı Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu aylık genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı.

Yeniden refah Partisi Rize İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu aylık genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı.
 
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı yapmış olduğu il divan toplantısında il genelindeki tüm teşkilatlar Pazar ilçesinde bir araya geldi. 
 
Yeniden refah Partisi Rize İl Divan Toplantısına Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ile MKYK Üyesi Rize İl sorumlusu Abdurrahman Akyüz katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci konuşmasında; Ermenistan’ın Genceye gerçekleştirdiği saldırı insanlık suçudur ve bu apaçık bir katliamdır. Bu insanlık suçu da diğerleri gibi yıllardır girmeye çalıştığımız sözde dostumuz(!) Avrupa birliği gibi, ABD, dünyaya egemenlerinin iki yüzlülüğünü ve Müslüman düşmanlığını sistematik olarak yürüttükleri zalimliğin göstergesidir. Bu ırkçı ve emperyalist devletler, yapılan bu zulümlerin ve işlenen suçların ortaklarıdırlar. Artık bunlara karşı yeni ve adil bir dünyayı kurmak her zamankinden daha büyük bir zaruret ve mecburiyet haline gelmiştir. Buradan Azerbaycan da saldırıya uğrayan Gence Halkına ve Yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıda şehit olanlara yüce Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Azerbaycanlı Kardeşlerimizin ve tüm İslam Aleminin başı sağ olsun.
 
Milletimizin görüşü olan milli görüş hedefleriyle istikametiyle milletimizin ve insanlığın kurtuluş reçetesidir. Her yerde haykırdığımız inandığımız milli görüş davasının tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi kadroları bizler çok büyük sorumluluk ve vebal altındayız. Teşkilatlar olarak bu uğurda gecesiyle gündüzüyle tüm gayretimizle çalışmak ve başarmak zorundayız.
 
 
ZERDECİ; geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyle yapmış olduğu Doğu İllerindeki ziyaretlerde Kars, Ardahan, Iğdır, Erzurum illerindeki  kongrelerimizde ve yapılan halk, esnaf ziyaretlerini Rize İl teşkilatları olarak bu programlara katıldık. Burada Anadolunun garip, gözü yaşlı ama onurlu insanlarını gördük. “Erbakan” isminin büyük bir karşılığının olduğunu, insanların Partimize ve  Genel Başkanımıza karşı büyük bir sevgi ve alakasıyla karşılaştık. Bölge insanının düştüğü geçim sıkıntılarından, terörün bu illerde yapmış olduğu tahribatlar neticesinde siyasetten ümitsiz ve yorgun hale geldiklerini gördük. Burada karşılaştığımız görüştüğümüz insanlar, partimizi ve “Erbakan” ismini duyan insanların, gözyaşlarını, tekrar yeşeren ümitlerini gördük. Bu gördüğümüz insanların durumu çalışmalarımızda bizlere çok büyük azim ve gayret verdi. Yaptığımız çalışmaların önemini daha iyi kavramış olduk. 
 
Milletimizin ve Ülkemizin bugün yaşamış olduğu sorunların tek çaresi çözümü olan Yeniden Refah Partisi, bu sorunları ortaya koyarak bunları nasıl çözüme kavuşturulacağını, nereden, nasıl kaynak bulunacağını ortaya koyan siyasetin akademisi olan Türkiye’nin tek partisidir. Yaklaşık iki ay önce hiçbir vergi koymadan, zam yapmadan, borçlanmadan sadece ülkemizin Milli Kaynaklarıyla Partimizin siyaset laboratuvarlarında değerli bilim insanlarımızla yılda 120 milyar dolar gelir getirecek, Milli kaynak kitabını uzun bir çalışma sonunda çıkardık. Bunu hiçbir siyasi rant beklemeden Milletimize hediye ettik. Aynı zamanda bu milli kaynak kitabını Hükümete de sunduk.
 
Sadece sorunları konuşmadık bunun çözümünüde ortaya koyarak yol gösterdik. İşte Milli Görüş tarihinde hep böyle yaptık, her zaman  Hakkın ve Milletimizin yanında olduk ve olmayada devam edeceğiz. Ülke genelinde ve ilimizde kurulduğumuz günden beri çok hızlı büyüyen her geçen gün iktidara doğru yürüyen milletimize ümit, çare olmuş artık hayrın kendisi olan tek partiyiz. Bu durumu teşkilatlar olarak iyi kavrayıp Milletimiz karşısında duruşumuzla biz hazırız demeliyiz. 
 
Yeni kurulan ve henüz seçime girmemiş bir parti olmamıza rağmen partimiz, adeta ana muhalefet partisi görevini yapmaktadır bundan böyle söylediklerimiz herkes tarafından çok önem arz etmektedir. Genel Başkanımızın ve Partimizin yapmış olduğu açıklamalar hem hükümet kanadında hem de bir çok dış basın kuruluşu tarafından önemsendiğini ve  bu basın kuruluşlarınca haber yapıldığını görmekteyiz.
 
Rize İlimizde teşkilat çalışmalarında hedeflediğimiz aylık 600 üye hedefimizi bu ay yaklaşık 700 üye yaparak gerçekleştirdik. Rabbim bizlerin samimi şuurlu ve ihlaslı olarak sayımızı arttırsın, koyduğumuz hedeflere ulaşmamızı nasip etsin. 
 
-Milli Görüşü hakkıyla temsil etmek için,
-Milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarmak için,
-Maddi ve manevi kalkınma hamlesini gerçekleştirmek için,
-Paylaşımda adaleti, yönetimde adaleti tesis etmek için,
 
'Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye’nin öncülüğünde Hakkın üstün tutulduğu adil bir dünyayı kurmak için inşallah önümüzdeki ilk seçimde aziz milletimizin desteğiyle Yeniden Refah kadroları iktidara gelecektir' diye söyledi.

  • Yeniden Refah Partisi Rize İl Divan Toplantısı Yapıldı

  • Yeniden Refah Partisi Rize İl Divan Toplantısı Yapıldı

  • Yeniden Refah Partisi Rize İl Divan Toplantısı Yapıldı

  • Yeniden Refah Partisi Rize İl Divan Toplantısı Yapıldı

  • Yeniden Refah Partisi Rize İl Divan Toplantısı Yapıldı

  • Yeniden Refah Partisi Rize İl Divan Toplantısı Yapıldı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.