Sosyal Medya

KARADENİZ

Rize'deki kanalizasyondan çıkan kişi anlattı

Rize'nin Piriçelebi Mahallesinde dün akşam ilginç bir olay yaşanmış Ali O.U. isimli şahıs kanalizasyon içerisinden çıkarılmıştı.

Rize'nin Piriçelebi Mahallesinde dün akşam ilginç bir olay yaşanmış Ali O.U. isimli şahıs kanalizasyon içerisinden çıkarılmıştı.
 
Yaşanan olayla ilgili olarak Rize Emniyet Müdürlüğünden bir açıklama geldi.
 
Açıklama şöyle;
 
14.10.2020 Günü Saat 19:00 sıralarında, Çarşı mah. Cumhuriyet cad. Ali O.U. isimli iş yeri önündeki kanalizasyon içerisinde yardım isteyen bir şahıs olduğu bildirilmesi üzerine olay yerine intikal edilmiş, 110 unsurlarınca bir şahsın kanalizasyon içerisinden çıkarıldığı görülmüştür.
 
Söz konusu şahısla yapılan görüşmede;
 
Daha önceden tanıdığı arkadaşlarıyla sahil dolgu sahasında buluştuğunu, birlikte bağ evine çay içmeye gittikleri, aralarındaki konuşmalar sırasında tedirginlik yaşadığı, telefon konuşması bahanesiyle bulundukları evden dışarı çıkarak kaçtığını ve mevkiini bilmediği dereden koşarak kanalizasyon çukuruna girdiğini ve en son geldiği noktada 110 ekipleri tarafından çıkarıldığını beyan ve iddia etmiştir. 
 
Konuyla ilgili yapılan çalışmalar neticesi; Şüpheli şahısların 4 kişi olduğu tespit edilmiş, M.E., U.H., O.K. isimli şahıs yakalanmıştır. A.Ö. isimli şahsın yakalamasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.
 
Kamuoyuna duyurulur.
 
Dün akşam neler yaşanmıştı? "Beni kaçırdılar" demişti...
 

 
Seyyar satıcılık yapan bir kişi rögar kapağından ses geldiğini duyarak kapağın yanına gitti. Kapağın altından "Kurtarın beni"diye bir ses duyguğunu söyleyen seyyar satıcı polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri Rize itfaiyesi ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kanalizasyon kapağını kaldırarak E.D.’yi (30) çıkardı.
 
E.D.'nin olay yerinde kendisine oraya nasıl girdiğini soranlara 4 kişi tarafından kaçırıldığını, ellerinden kurtularak dere yatağı marifeti ile rögara girdiğini ve ardından merkeze kadar yürüdüğünü' ifade ettiğini bildirdi.
 
"BENİ KAÇIRDILAR"
 
Olay anında orada olan ve E.D.’nin "Beni kaçırdılar" dediğini duyduğunu dile getiren Mustafa Beşiktepe “Ben burada kestane satıyordum. Adam oradan kapağa vurdu 'Kurtarın beni’ diye. Bende hemen ekiplere haber verdim. Ekipler geldi kurtardı onu. ‘Kaçırdılar beni’ dedi, gerisini bilmiyorum. Buradan girme şansı yok. Kesin başka bir yerden girdi” dedi.
 
 

1 Yorum

  1. O k

    Ekim 15, 2020 Perşembe 20:07

    Tek taraflı işinizize geldiği gibi ruh hastası şizofren hastası birinin soylediklerini duyar duymaz benim oğlumu katil yaptınız cinayete teşebbüs zanlısı diye medyaya yaydınız hani nerede şimdi olayhiç de oyledeğilmiş benikacırdı canıma kast ettiler dediği insanların bağ evinden gittiğinden bile haberleri yok belki gelir diye orda oturmaya devam etmişler şimdi size düsen bu olayıduzeltmektir bu kişinin etrafında olan kişiler ona yardımcı kişiler söylediklerine göre uzun bir suredir deli raporu almak için uğrastıgını bunuda bu sebebten dolayı yaptığını beyan ediyorlar ben olayın aslını öğrenmeden itibarımız düsürdüğünüz için sizlerden sikayetciyim bu olayı düzeltmemiz istiyorum olay hic halka duyurdugunuz gibi değil

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.