Sosyal Medya

MAGAZİN

Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye açıklaması

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu O Ses Türkiye programında jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk, yeni sezonda programın yapılıp yapılmayacağıyla ilgili konuştu.

Geçtiğimiz sezon ekranlara damgasını vuran ve söylemleri ile tv başındakileri kahkahaya boğan Beyazıt Öztürk, jüri üyelerinden olduğu O Ses Türkiye yarışmasının pandemiden dolayı bu yıl yapılmayacağını söyledi.
 
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, 51 yaşındaki şovmen, "İnsanlar mizah izleyip, kafa dağıtmak istiyor. Bununla ilgili çalışıyoruz" dedi.
 
Karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatan Öztürk, "Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu" diye konuştu.
 
İBRAHİM BÜYÜKAK'LA ŞOV PROGRAMI YAPACAK
 
Geçtiğimiz günlerde Bebek’te objektiflere takılan Beyaz, yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını belirterek, "İbrahim Büyükak’la yine şov tarzında bir program olacak” demişti.
 
Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, “Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak” ifadelerini kullanmıştı.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.