Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Hocam Rizespor'a Efecan gibi adam lazım!

Süper Lig’de 4.hafta geride kalırken sadece 2 puan toplayabilen Çaykur Rizespor’a Milli maç arası bakalım nasıl gelecek?

Süper Lig’de 4.hafta geride kalırken sadece 2 puan toplayabilen Çaykur Rizespor’a Milli maç arası bakalım nasıl gelecek?
 
Transfer sezonunun en hareketli takımlarından olan Ç.Rizespor 15 yeni isimle anlaşarak kadrosunu güçlendirme yönelik hamleler yaptı.
 
Teknik Direktör Stjepan Tomas Milli aranın ardından bambaşka bir Rizespor’u izletmek istediklerinis söyleyerek şöyle devam etti;
 
"Yeni oyuncuların da takıma adapte olması ve arkadaşlarıyla kaynaşması açısından bu 15 günlük aranın kendileri için çok iyi olacak. Lig uzun ve zorlu bir maraton. Bu süreçte de alternatifli bir kadronun çok önemli. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla hemen her mevkide alternatif oyunculara sahip olduk hem de bu uzun maratonda birbirini destekleyecek bir ekip oluşturmayı hedefledik. Milli arada da sadece eksiklerimizi ve hatalarımızı gidermekle kalmayacağız yeni katılan arkadaşlarımız için de uyum sürecini en iyi şekilde geçireceğiz” dedi. Ligde henüz galibiyetlerinin bulunmamasının da takım üzerinde bir baskı yarattığına vurgu yapan Tomas, gol yollarındaki sorunu çözdükleri zaman daha rahat olacağız. Oyun açısından takımımı özellikle oynadığımız son Erzurum maçında beğendim. Ancak gol atamadık, yani tek eksiğimiz goldü. Zaten futbol golle anlamlanıyor, atılan ve size galibiyeti getiren golle kendisini ifade ediyor. Biz de en kısa sürede bu sorunu çözmek için daha çok çalışacağız” dedi.

1 Yorum

  1. Kovboy

    Ekim 09, 2020 Cuma 10:04

    İleriye çikarken daha hızlı olmalarını söyle ölmüş eşek gibi atağa kalkıyor takım rakip iyice yerleşiyor oyun sıkışıyor

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.