Sosyal Medya

RİZE

Recep Ali Köseoğlu vefat etti

İstanbul'da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Recep Ali Köseoğlu, İzmir'de ise İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Atilla Baran corona virüse yenildi.

İstanbul'da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Rizeli hemşerimiz Dr. Recep Ali Köseoğlu, İzmir'de ise İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Atilla Baran corona virüse yenildi.
 
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ni 1987 yılında bitirdikten sonra uzmanlığını çocuk hastalıkları alanında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yapan Köseoğlu, İstanbul Büyükçekmece Hastanesi, Silivri Devlet Hastanesi ile 20 Ocak 2006 ile 6 Kasım 2009 tarihleri arasında Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Evli ve bir çocuğu olan Recep Ali Köseoğlu, 56 yaşındaydı. 
 
Recep Ali Köseoğlu’ndan “çok sosyal biriydi” diye bahseden arkadaşları, Köseoğlu’nun çok sevilen bir doktor olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Haber53 ailesi olarak Köseoğlu'na ALLAH'tan rahmet diliyoruz...
 
 

1 Yorum

  1. Rize Merkez

    Ekim 10, 2020 Cumartesi 09:57

    Allah Rahmet eylesin.Mekanları Cennet olsun. Mesleklerini icra ederken canla başla çalışan tüm sağlık çalışanlarına da minnet ve şükranlarımı ayrıca ifade etmek istiyorum.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.