Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Ç.Rizespor'da imzalar atıldı

Ç.Rizespor 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Ç.Rizespor'da yapılan açıklamalar şöyle:

Çaykur Rizespor Alanyaspor’dan Onur Bulut ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı.
 
26 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Bulut Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
 
Çaykur Rizespor Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından Dusan Jovancic ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.
 
29 yaşındaki Sırp orta saha oyucusu Dusan Jovancic, Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini 2+1 yıllığına Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
 
Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’den Murat Sağlam ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı
 
22 yaşındaki defans oyuncusu Murat Sağlam Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
 
Çaykur Rizespor, İsmail Köybaşı ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
 
Geçtiğimiz sezon İspanya’nın Granada takımında forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu, İsmail Köybaşı Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini 1 yıllığına Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.