Sosyal Medya

YAŞAM

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan skandallar! Arabada bana tecavüze kalkıştı

Son günlerde gündemden düşmeyen Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, yine şaşırtan itiraflara imza attı.

Son günlerde gündemden düşmeyen Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, yine şaşırtan itiraflara imza attı.
 
Eski milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç, UçanKuş TV'de yayınlanan Canlı Masa programına konuk oldu. Son zamanlarda hakkında çıkan iddialara yanıt veren Sarnıç, canlı yayın esnasında şoke eden bir itirafta bulundu.
 
Sarnıç, ''Çok samimi olmadığım bir arkadaşım beni bir yere bırakacaktı, arabada bana tecavüz etmeye çalıştı. Ben orada kendimi koruyamasaydım, bana tecavüz edip belki de daha sonra öldürüp gömecekti. Hayır evli değildim o zamanlar. Daha reşit bile değildim bu olayı yaşadığımda. İnsan kendinin korumalı'' dedi.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Erol Köse'nin Emre Aşık'ın Fethullah Gülen'i ziyaret ettiğine dair fotoğrafları gündeme getirmesinin ardından Sarnıç şok eden açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili konuk olduğu canlı yayında suskunluğunu bozan Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ın eski sevgilisi Aysun Kayacı'yı da sürece dahil ederek kendini savundu.
 
Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ın itirafçı olduğunu açıkladı. Sarnıç "Ama nedense bu kadar insan itirafçı olduğu halde Fetöcü anıldı ama bu insan neden itirafçı olduğu halde neden Fetöcü olarak itirafçı olarak anılmadı." dedi.
 
Pazar günleri evliyken evinde FETÖ toplantılar yapıldığını belirten Sarnıç bütün FETÖ üyeleri ve futbolcuların geldiğini açıkladı. Sarnıç zan altında bırakmamak için isimlerini vermedi. 
 
Erol Köse'nin "Hanımefendi bir suç duyurunda bulunuyorsunuz. Bize anlatmazsanız savcılık sizi ifadeye çağırır" demesi üzerine Sarnıç, "Ben suç duyurunda bulundum" açıklamasını yaptı.
 
Yağmur Sarnıç, "Aktif olarak olarak devam ediyorlar. Hala bu kadar güçlü müdür bu ülkede ki bu kadar garibanlar ezilirken bu adam gidip itirafçı oluyor. Bu adam nasıl basında çıkmıyor" diyerek isyan etti.
 
Açıklamasının devamında Emre Aşık'ı FETÖ'cü olmakla suçlayan Yağmur Sarnıç, "Aysun Kayacı da benim bildiğim her şeyi biliyor. Emre, FETÖ suçlamalarından sonra itirafçı oldu. Emre'nin kod adı var; Serkan..." ifadelerini kullandı.
 
Emre Aşık ve Aysun Kayacı 7 yıllık ilişkilerini aniden bitirerek bir döneme damga vurmuştu.
 
Ne olmuştu: 2012 yılında Fransa'da Emre Aşık ile nikah masasına oturmuştu. 2018 yılında boşanma kararı alan Emre- Yağmur Aşık çifti 2019 aylarında evliliklerine bir şans daha verme kararı almış ancak ihanet iddiaları ardından ikili yeniden boşanma başvurusunda bulunmuştu.
 
İkilinin çekişmeli davası sürerken Emre Aşık'ın çocuklarının velayetini alması yeni bir krize neden oldu. Yağmur Sarnıç’ın sinir krizi geçirdiği anlar basına yansıdı.
 
Yağmur Sarnıç'ın, Emre Aşık'ı öldürtmek istediği yargı belgelerine girmişti. Bunun için silah temin eden ve cezaevi firarisi sevgilisi Erdi S. ile planlar yapan Yağmur Sarnıç'ın mezar yeri bile aradığı öğrenilmişti. Olaya tanık olan ve kendisinden Emre'yi öldürmesi istenen İlyas Y., Emre Aşık'a ulaşınca plan suya düşmüştü. Olayla ilgili iddianame düzenlenmişti.
 
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli sıfatıyla bulunan Erdi S. ile tanık İlyas Y.'nin aynı cezaevinde kalmaları sebebiyle tanıştıkları, İlyas Y.'nin 2019'da tahliye olduğu, Erdi S'nin ise sonrasında cezaevinden firar ettiği belirtildi. Gölormanı Köyü'ndeki buluşmada Yağmur Sarnıç'ın, Emre Aşık'la aralarında sorun olduğunu, onu öldürmek istediğini İlyas'a söylediği, Erdi'nin de bunu desteklediği anlatıldı.
 
Emre Aşık'ın cesedini gömebilecekleri yer bulmasını İlyas'tan istediği, Balıklı Yaylası'na yer bakmak için yola çıktıkları, ancak kar yüzünden fazla ilerleyemeyip durdukları belirtilmişti. Burada Yağmur Sarnıç'ın "Emre'yi öldürünce buralara gömsek, buralarda kimse yok" dediği, Sungur'un da 'Olur' diye desteklediği kaydedilmişti.
 
Cesedin gömüleceği yer göstermesi karşılığında İlyas'a 10 milyon para teklif ettikleri söylemişti. Ancak İlyas'ın Emre Aşık'ın avukatı ile iletişime geçerek şüphelilerin kolluk kuvveti tarafından yakalanmalarını sağladığı, bu şekilde şüphelilerin Aşık'ı öldürmeye yönelik eylemlerinin teşebbüs aşamasında kaldığı belirtilmişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.