Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Karaman: Final niteliğinde maçlar oynayacağız

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'ı sahasında 2-0 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman, "Oyuncularım özverili çalışmalarının karşılığını aldı. Bu bizim için bir başlangıçtı. Final niteliğinde maçlar oynayacağız." dedi.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'ı sahasında 2-0 yenen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman, "Oyuncularım özverili çalışmalarının karşılığını aldı. Bu bizim için bir başlangıçtı. Final niteliğinde maçlar oynayacağız." dedi.
 
Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sakatlanan Galatasaraylı oyuncular Fernando Muslera ve Florin Andone için "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, "Umarım futbol hayatlarını etkilemeden yeşil sahalara dönerler." diye konuştu. 
 
Zor bir süreçten geçtiklerine değinen Karaman, "Lige verilen aranın uzunluğu, 45 gün farklı streslerin yaşandığı evden çıkılmayan bir dönem. Çok disiplinli çalışma ortamlarının olması ve müsabakaların başlaması ile her takımın yaşayacağı zorluklar... Spor adamları olarak bunları ilk kez tecrübe ettik. Sadece bu sene değil. Seneyi de etkileyecek bu sakatlıkların artma ihtimali var. Sezon yüklemesini aynı sezonda üçüncü kez yaparsanız bunun zorlukları olacak. Oyuncular bunu kaldıramayabilir." ifadelerini kullandı. 
 
Lige verilen arada iyi çalıştıklarını vurgulayan Ünal Karaman, şu görüşleri paylaştı:
 
"Oyuncularım iyi ve özverili çalıştı. Kontenjan oyuncularım, yerli oyuncular takım ruhu içinde bir arada oldu. Oyuncularım özverili çalışmalarının karşılığını aldı. Bu bizim için bir başlangıçtı. Final niteliğinde maçlar oynayacağız. İnşallah ligi en iyi şekilde tamamlarız."

2 Yorum

  1. Hasan başkan

    Haziran 17, 2020 Çarşamba 03:04

    Rizespor kalan maçları nerdeyse düşme tehlikesi olan takımlar ile son fener maçı hariç. Evizmizde oynayacağımız 3 maçın 2 tanesi kayseri ve malatya direk rakiplerimiz, kazandığımız takdirde onlar ile makas açılacak ve 3’cü evimizde otnayacağımız maç denizli spor ile zaten bu üç maçı kazandığımız takdirde düşme dersimiz kalmaz. Bence uzun zaman sonra galatasaray maçında biraz kontrollü oyun oynadı ki bu kadar aradan sonra tüm takımların dengesi bozulmuşken ünal hoca takımı çok güzel motive etmişe benziyor. Bozmayalım ve bu mıtivasyon ile bu işi bitirelim.

  2. fipek53

    Haziran 15, 2020 Pazartesi 22:05

    RİZENİN FİKSTÜRÜ İYİ REHAVET OLMAZSA LİGİ İYİ BİR YERDE TAMAMLAR.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.