Sosyal Medya

RİZE

Rize Valiliğinden son dakika kararı!

Rize İl Pandemi Kurulunca (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Rize Merkez Atatürk ve Cumhuriyet caddelerine girişlerde kısıtlaması kararı alındı.

Rize İl Pandemi Kurulunca  (Kovid-19) tedbirleri kapsamında  Rize Merkez Atatürk ve Cumhuriyet caddelerine girişlerde kısıtlaması kararı alındı.

Alınan karara göre: Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerindeki yaya sirkülasyonunu azaltmak adına cadde girişlerine bariyerleme yapılmak suretiyle sınırlı geçişe izin verilecek. Ayrıca, zorunlu ve acil ihtiyaçlar dışında bu her iki cadde üzerinde yayaların bulunmasına izin verilmeyecek.

  • Rize Valiliğinden son dakika kararı!

  • Rize Valiliğinden son dakika kararı!

  • Rize Valiliğinden son dakika kararı!

  • Rize Valiliğinden son dakika kararı!

2 Yorum

  1. Kerim

    Nisan 10, 2020 Cuma 22:30

    Sokaklari kapatiyorsunuz marketlerden bi habersiNiz adam.cekirdek almaya markete geliyor.sanki cok onemli bir ihtiyac. Marketlere biraz dustur veriniz vatandas anlamiyor...

  2. Mehmet Günel

    Nisan 10, 2020 Cuma 19:57

    Sayın valim şehir dışından gelenleri yurt benzeri yerlerde 15 gün zorunlu karantinaya alırsanız iyi olur bunları evlere yollayıp kendiniz karantinaya alın deyip sağlarsanız ben inanmıyorum ki bunlar evde kalsınlar çünkü çay sezonu yaklaşıyor bunlar tarlaya bağa gitmek için yollarda olacak virüsü yayma tehlikesi olusturecekler saygılar kolay gelsin Allah yar ve yardımcımız olsun amin

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.