Sosyal Medya

RİZE

Muhammet Avcı Rize'de vaka sayısını açıkladı

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize'deki Koronavirüs vaka sayıları ile üreticinin ve işçilerin merakla beklediği çay kampanyası hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize'deki Koronavirüs vaka sayıları ile üreticinin ve işçilerin merakla beklediği çay kampanyası hakkında açıklama yaptı.
 
Avcı yaptığı açıklamada şunları söyledi;
 
''Rize’de 4 Nisan tarihi itibariyle 1021 hastaya Covit-19 testi yapıldı. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 3. 112 testi pozitif çıkan hastanın da tedavisi sürüyor. 3 vefat eden vatandaşımız var. 112 hastamız içerisinden 3 hastamız yoğun bakımda. 67 hastamızın durumu gayet iyi. 25 hastamızın da durumu orta düzeyde seyrediyor. Sağlık müdürlüğümüz de bununla ilgili çalışmalarını sürdürüyor' dedi.
 
Çayda gübrelemenin ikinci sürgüne bırakılması gerektiğini vurgulayan Avcı, ÇAYKUR'un 1. sürgünde işçi ve yaş çay almayacağı yönünde yapılan spekülasyonlara da cevap verdi. Çayla ilgili hiç bir problemimiz olmadığını söyledi.
 
 
KORONADAN DAĞLARA KAÇIŞ ..İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN
 

2 Yorum

  1. fipek53

    Nisan 06, 2020 Pazartesi 13:08

    TOPLUM İÇİNDE MAALESEF MUHALFET ETMEKTEN ZEVK ALAN BAZI KİŞİLER HER ZAMAN OLMUŞTUR.YAŞ ÇAY ALINMAYACAĞINI SAVUNMAK AKILSIZLIK,BİLGİSİZLİK DEĞİLDE NEDİR.ÇAY FABRİKALARI OTOMATİK PALET SİSTEMİ İLE ÇALIŞMAKTA GÖREVLİ İŞÇİLERİN YAKIN TEMAS HALİNDE OLMADI GİBİBİR ZARURET YOKTUR.ÇAY FIRINDA ÇOK YÜKSEK DERECELERDE KURUTULMAKTA OTOMATİK ÇUVALLANMAKTA VE PAKETLENMEKTEDİR.SADECE YEMEKHANELERDE TEDBİR ALIMALI BİRDE KART BASMA YABİ GİRİŞ ÇIKIŞLARDA ÖNLEM ALMAK YETERLİDİR.

  2. Salahali Furkan

    Nisan 05, 2020 Pazar 18:18

    Bu nasıl bir haber yazma. Bunu yazanın okuma yazması varmi

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.