Sosyal Medya

RİZE

SON DAKİKA...Rize'de Silahlı Saldırı 1 Yaralı

Rize'de meydana gelen olayda bir kadın vurularak yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay Rize merkez Cumhuriyet Caddesinde gerçekleşti.

RİZE'de cadde ortasında tabancayla başından vurulan Hatice Kurt (46), ağır yaralandı.

Hatice Kurt isimli  kadın cadde ortasında A.R.H. isimli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırından sonra kaçmaya çalışan  saldırgan A.R.H. olay yerinde bulunan polisler tarafından göz altına alınırken, silahlı saldırıya uğrayan H.K. isimli kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
 H.K.'nin A.R.O.'un eski eşi olduğu öğrenildi.
 
 

 
 
KORONA SALGININA ALDIRIŞ ETMEDİLER
Yaşanan olayın ardından çekilen görüntülerde, şehirde koronavirüs nedeniyle 1 belde ve 4 köyün karantina altına alınması nedeniyle salgın endişesi yaşanmasına rağmen, olay yerinde toplanan kalabalık dikkat çekti.
 
 
 
 

RİZE'DEN MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN

5 Yorum

  1. 08

    Mart 27, 2020 Cuma 18:50

    Böylelerini devlet beslememeli o meydan da asacaksın bu adı herifi adamım dıye dolaşir birde ortalık da. ne küfürler sayardım burdan sana ama sen hıssetmişindir zaten.

  2. Hasan Pınarbaşı

    Mart 27, 2020 Cuma 16:34

    Sağlık çalışanlarının alkışlandığı masum ve medeni bir eylemde bile silah sıkanların var burda maalesef. Bir şehir adına utanılacak bir durum. Daha bir de silah ruhsatı almayı kolaylaştırıyorlar.

  3. Hülya

    Mart 27, 2020 Cuma 16:23

    Teyzenin sesi kulağıma işlediiiiiiii . Allah topunuzun belasını versinnnn. Adi şerefsiz adamlarrrr gücünüz kadına yetiyorrrrrrrrrrrrr. Adam olunda boşanmayındaaaaa insan olunnnnnnn . Utanmaz rezil vijdansız o kadının sende hiç hakkı yok dimiii o hale getirdin onu . Rabbim kadına zülm eden bütün adamların cezasını en kısa zamanda versin inşallahhhhhhhhh

  4. Johnn

    Mart 27, 2020 Cuma 16:12

    Allah belasını versin. Şerefsiz herif.

  5. fipek53

    Mart 27, 2020 Cuma 16:03

    SAYIN UNHURBAŞKANIM BU MİLLET İÇİNDE BAZILARI AZITTI.DERHAL İDAM ÇIKARILMALI BU PİSLİKLER TEMİZLENMELİ.KİMDEN ÇEKİNİYORSUNUZ İDAM ÇIKMALI

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.