Sosyal Medya

RİZE

Çayeli belediye başkanı Umre'den gelenleri ziyaret ediyor

Çayeli belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi Sağlık Bakanlığının uyarılarına rağmen Umre'den gelen vatandaşları ziyaret ediyor.

Geçtiğimiz günlerce Umre'den Rize ve ilçelerine gelenleri ziyaret edenler bir hayli fazla.

Halka örnek olması gereken kişiler ise bu uyarıları dikkate almayarak ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Çayeli belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi bu uyarıları dikkate almayarak ziyaretlerini sürdürdü.

Diyanet işleri başkanlığınında açıklamış olduğu gibi 'KUL HAKKI'na riayet etmiyorsunuz!

Umre'den gelenler 14 günlük karantina uyarılarını ise dikkate almıyor!

4 Yorum

  1. Arrow

    Mart 21, 2020 Cumartesi 22:29

    Ya kardesim rahatsizmisin sen be adam olayin ciddiyetinin farkinda degilsin heralde baskansin diye sana bulasmiyormu hicmi aileni sevdiklerini dusunmuyorsun topluma ornek olman lazimken kotu ornek oluyorsun amacin nedir ne yapmaya calisiyorsun umreden geldiler diye koruma Altinami alindilar cogunda virus var evlerine kalsinlar su görüntüye bak sanki hersey normal ga İnsan olun insan

  2. ht

    Mart 16, 2020 Pazartesi 11:29

    her zaman diyorum virüsten değil cehaletten öleceğiz

  3. Muhtar

    Mart 16, 2020 Pazartesi 10:14

    Bunlarin hepsinin karantinaya alinması lazım..insanlarin hayatiyla oynaniyor..Böyle cahillik olmaz..Bir kisiye bulaşsa bütun il mahvolur

  4. dağlar

    Mart 15, 2020 Pazar 14:03

    Bu zatı muhterem hakkında yasal işlem yapılması ve beraberindekilerle birlikte karantina altına alınması yasal bir zorunluluktur. Yakınında Komşu İran'da yüzlerce can kaybı varken,bu zihniyet kendine de ülkeye de zarar veriyor. Farkında değil mi ?

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.