Sosyal Medya

GÜNDEM

İdlib'ten Rize'ye Şehit Haberi Geldi

İdlib’te devam eden Bahar Kalkanı Harekatı’nda Rize'nin Hemşin ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Mustafa Muhammed Ak şehit düştü. Şehidin acı haberi İzmir’in Konak ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

22 yaşında ve bekar olan Şehit Mustafa Muhammet Ak’ın Konak‘ın Hasan Özdemir Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber ulaştırıldı. Aslen Rize/Hemşin'den Enver Parlak’ın torunu olduğu öğrenilen  Şehit Mustafa Muhammet Ak’ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii’nden kaldırılacak. Ak, Kadifekale Şehitliği’ne defnedilecek.
 
 
 
 
 
 
Bakan Akar'dan başsağlığı mesajı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'de topçu atışı saldırısında şehit olan asker için başsağlığı mesajı yayımladı.
 
Akar, bakanlığın Twitter adresinden, "Sizi toprağa değil, yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır." başlığıyla, Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Muhammed Ak'ın fotoğrafını paylaştı.
 
Bakan Akar, mesajında ise "Silah arkadaşlarımız 2 Mart 2020 tarihinde İdlip bölgesinde düzenlenen topçu atışı saldırısında şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.
 
Haber53 ailesi olarak Şehidimize ALLAH' (cc) rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun....
 
 
 

1 Yorum

  1. Arrow

    Mart 07, 2020 Cumartesi 08:18

    Rizeli sehidimizin izmirdeki cenazesine rizeden tek bir siyasetci burokrat stk katilmadi ne kadar garip degilmi ne yapiyorlardi acaba bu insanlar cine taylanda senegale gezmeye gitmeyi bilenler bu insanlik gorevini neden yerine getirmedi cunku onlar yalnizca kendini dusunur nerden calayim da cebimi doldurayim kimi nereye ise sokayim nerde egleneyim in pesjndeler rizeli muhammet sehid olmus umurlarindami kacinin cocugu askere gitmis sehit gazi olmayi birakin

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.