Sosyal Medya

TRABZONSPOR

Ağaoğlu duyurdu: "Yarın KAP'a bildireceğiz"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou N'Diaye transferini resmen duyurdu: "Prensipte anlaştık, yarın KAP'a bildireceğiz.''

rabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou N'Diaye'nin transferini açıkladı. BeIN canlı yayınında transfer sürecine dair açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Oyuncunun kendisiyle anlaştık, kulübüyle anlaştık. N'Diaye bize kiralık olarak gelecek. Bu transferi cuma günü açıklayacağız ve tüm mali detayları da vereceğiz. N'Diaye'nin satın alma opsiyonu var, bu konuda da bir anlaşma yaptık. Opsiyon bizim tarafımızda" dedi. 
 
HÜSEYİN CİMŞİR DETAYI
 
Trabzonspor'un kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Badou Ndiaye'nin bordo-mavili kulübü seçmesindeki en büyük etkenin Trabzonspor'da yardımcı hocalık görevi yürüten Hüseyin Cimşir olduğu ortaya çıktı.
 
FK Bodø/Glimt takımından 350 bin euro karşılığında Osmanlıspor'a transfer olan yıldız futbolcuyu Hüseyin Cimşir'in keşfettiği biliniyor. Cimşir'in transfer raporu doğrultusunda Osmanlıspor yıldız futbolcuyu kadrosuna katmış, daha sonra Ndiaye'yi 7.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a satmıştı.
 
BURAK VE ONUR'U DEĞİL HOCAYI SEÇTİK
 
"8 Nisan'da göreve geldik ve Rıza hocayla 6 maçlık birliktelik oldu. Rıza hocayla yolları ayırdık. 1 aylık bir süreçte hocamız göreve geldi. Sosyal, yerel ve ulusal medyada farklı isimler vardı. Sayın Karaman'ın ismi hiç gündemde değildi"
 
"5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık"
 
ÜNAL HOCANIN KIRILGAN BİR YAPISI VAR
 
"5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık. Ünal Karaman geldiğinde Galatasaray maçının kazanılmasıyla birlikte, "O sene bu sene" söylemleri başladı. O maçla başladı her şey. Ünal hocanın çok kırılgan bir yapısı var"
 
ÜNAL HOCA İKİ KEZ İSTİFA ETTİ, KABUL ETMEDİK
 
"Ligi değerlendirdiğimiz zaman üçüncülük Trabzonspor adına başarı mı, bunu değerlendirmek gerek. Şampiyonluğun dışındaki sonuçlar Trabzonspor adına başarı sayılmaz. Sosyal medya farklı bir mecra. Biri bir şey yazıyor, hemen ardından bir düşünce gündeme düşüyor ama bu gerçeklerle örtüşmeyebiliyor. Kendi paçasını kurtarmak uğrunda kimse kulübü ateşe atamaz. Kimsenin böyle bir durumu olamaz. Ağır bir hezimet aldık. Hoca soyunma odasında ve sonra alanda iki kez istifa kararını iletti. Sakin ol konuşuruz dedik"
 
TRABZON ŞAMPİYON OLSA BİLE MEMNUN OLMAZLAR
 
'Trabzon'da şöyle bir gerçek var. Trabzon'da kendilerinin olmadığı ve kendileri yapamıyorsa şampiyon, şampiyon olsa dahi Trabzon, bundan hoşnut olmayacak bir kesim var. Bir yanda da başkanın 24 saat yanında olduğu hocaya karşı sürekli bir hocamızı yedirmeyiz diyen bir kesim var. Siz kim oluyorsunuz? Bunu anlamak mümkün değil"
 
TRANSFERLERİN HEPSİNDEN HOCANIN HABERİ VAR
 
"Hoca AEK maçından sonra 'transferleri ben yapmadım' dedi. Ama bunların hepsinden senin haberin vardı, sadece ikisi hariç. Avdijaj ve Andusic. Transferler sonrası hocanın serzenişi başladı ama kendi fikri miydi ağabeylerinin mi bilmiyorum. Mesela Sörloth 20 gole katkı yaptı, bize Avrupa'da tur atlatacak iş yaptı. Prag'a elensek zaten Avrupa hayaldi. İzleme ekibi izledi."
 
ÜNAL HOCA BÜYÜKLERİN ETKİSİNDE KALDI 
 
"Hoca büyüklerinin etkisinde kalıp beyanatlar verdi. Sivas maçının öncesi ya da sonrası, 'Ayrılsam iyi olur falan demiş' Arkadaşlar da 'Neden hocam?' diye tepki göstermiş. Biz de sıkıntılı süreçlerin olabileceğini biliyoruz zaten. Ünal hoca gelmeden önce 10-12 teknik adamın ismi geçiyordu. Hiçbiriyle görüşmedik. Aklımızda sadece Ünal Karaman vardı. Bir eleştiri yapılıyorsa, bunun niteliği nedir? diye sormak gerek. Her türlü şartta yanınızda olacağım diyen bir kişi sizi bir defa eleştirmiş, bunu göz önüne almak lazım."
 
BEN BÜYÜK LOKMAYIM, BOĞAZINA TAKILIRIM
 
"Hocanın ben bu kulüpte devam edersem herkes bu ekipte ayakları yere sağlam basacak buna başkan da dahil... Ben büyük lokmayım boğaza takılırım gibi ifadeleri var. Hocayı bu ifadeleri kullanmaya getiren süreç nedir merak ediyorum. Olayların devamında tweet sayısının 100 bine ulaştığı söyleniyor. Bu Trabzonspor'un karşılaştığı bir şey değil. Yaptığımız araştırmalarda bu hesapların büyük bölümünün İstanbul'dan yönlendirildiği ortaya çıkıyor."
 
EREN BÜLBÜL'ÜN ANNESİ MESAJ ATTI
 
"Eren Bülbül'ün annesi ve ağabeyinden destek mesajı aldım; 'Başkanım her türlü aldığınız kararın arkasındayız' Bazen bir mesaj o gelen 100 bin mesajdan değerlidir. Bu olayı siyasi bir yöne çekmeye çalıştılar. 4-5 aydır Trabzonspor'un üzerine yazılan senaryolar... Trabzonspor'la alakalı çok ciddi engeller ve engellemelerin hepsi şu anda yargıda. Borsada işlem gören bir kulüp hakkında 'örtülü ödenek' iddiaları diye başladı..."
 
TRABZONSPOR'A BİR OPERASYON YAPILDI
 
"Kulübe bir operasyon yapıldı, açık ve net. Hocasız kaldık. Göndermek gibi düşüncem yoktu. Hüseyin hoca içinde bir fırsat bu, benim nasıl bir insan olduğumu biliyor, arkasında nasıl duracağımı biliyor"
 
FORVET TRANSFERİ YAPMAYACAĞIZ
 
"Her yere oyuncu alabiliriz ama forvet olmayacak. 1-2 transfer yapabiliriz. Sürpriz isim olabilir ama yıldız falan diye kimse havaya girmesin. Sörloth ismini camiada kim biliyordu? Sosyal medyada olanları bir ben bilirim. Sen biliyor muydun mesela, kim bu Sörloth? Transferde 12 milyon limitimiz var. Trabzonspor masada güçlüdür. Eğer güçlü olmasa %30-%40 mevzusu olmazdı. Trabzon sahada da güçlüdür. Kasada da güçlüdür, para taşmıyor ama kupalarımıza haciz gelmiyor, bunlar unutulmasın"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.