Sosyal Medya

MAGAZİN

Masterchef kim kazandı? 2019 Masterchef Türkiye birincisi kim? Masterchef kazananı…

2019 Masterchef kim kazandı? Masterchef Türkiye birincisi kim oldu? Masterchef kazananı final gecesinde belli oldu..

Somer, Danilo ve Mehmet Şef finalde ter döken Alican ve Cemre'nin yemeklerine puan verdi. İki yarışmacı hazırladığı ilk iki yemeğin ardından canlı yayında imza yemeklerini hazırlıyor. Peki, Masterchef kim kazandı? Masterchef birincisi kim? Finalde en yüksek puan alan yarışmacı "Fiat 500 Dolcevita" marka otomobilin sahibi oldu. İşte, 2019 Masterchef Türkiye finalinde yaşananlar!.

Masterchef kim kazandı? 2019 Masterchef birincisi kim? Masterchef Türkiye kazananı final gecesinde yaşanan kıyasıya mücadelenin ardından açıklanıyor. Cemre Uyanık ve Alican Sabunsoy finalde en yüksek puanı alıp şampiyonluk kupasını kazanmak için mücadele verdi. İlk iki oyunun ardından Cemre ve Alican canlı yayında imza yemeklerini hazırladı. Canlı yayında nefes kesen yarışmanın ardından Masterchef birincisi belli oluyor. Peki, 2019 Masterchef kim kazandı? Masterchef Türkiye'de kazanan isim açıklanıyor! Yarışmanın birincisi şampiyonluk kupasının yanı sıra "Fiat 500 Dolcevita" marka otomobilin sahibi olacak.
 
MASTERCHEF KİM KAZANDI?
 
2019 Masterchef şampiyonu Cemre Uyanık oldu. Canlı yayında yapılan puanlamada şeflerden en yüksek puan alan Cemre 2019 Masterchef birincisi oldu.
 
MASTERCHEF'TE ÖDÜL NE KADAR?
 
Masterchef Türkiye birincisi şampiyonluk kupasını evine götürecek. Bu kupanın yanı sıra birinci olan kişi "Fiat 500 Dolcevita" marka otomobilin sahibi olacak.
 
MASTERCHEF ALİCAN KİMDİR?
 
5 Ocak 1991 yılında Adana'da doğan, ilköğretimini de burada tamamlayan MasterChef Türkiye yarışmacısı Alican Sabunsoy, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümüne girdi
 
Bu üniversitede tanıştığı bir şef vesilesiyle mesleğe adımını atan Alican, okulun henüz 2. yılında çalışmaya başladı.
 
Mutfağın büyüsüne kapılarak mesleğini aşkla yapan Alican, eğitimini yarıda bıraktı ve yoluna aşçı olarak devam etti.
 
Her zaman kendini farklı alanlarda geliştirmek isteyen Alican Sabunsoy, Adana'da çalıştığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a geldi.
 
1,87 boyunda ve Oğlak burcu olan Alican Sabunsoy, düzgün yüz hatlarına sahip. Hatta burnu da estetik gibi görünse de tamamen doğal.
 
MASTERCHEF CEMRE KİMDİR?
 
MasterChef Cemre Uyanık, 1992 yılında dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde aldı.
 
2015 yılında üniversite eğitimini tamamlayan MasterChef Cemre, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı.
 
Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girmiş ve 11 ay boyunca çalıştı.
 
Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor.
 
Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi.
 
MasterChef Türkiye'nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazandı.
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.