Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Ç.Rizespor taraftarları Vekil Avcı ile biraraya geldi

53.Kolordu taraftar grubu Ak Parti Rize Milletvekili Sayın Muhammed Avcı'nın daveti üzerine Rize Öğretmenler Evinde biraraya geldi.

53.Kolordu taraftar grubu Ak Parti Rize Milletvekili Sayın Muhammed Avcı'nın daveti üzerine Rize Öğretmenler  Evinde biraraya geldi.
 
53.Kolordu taraftar grubu Sayın Muhammed Avcı'ya isminin yazılı olduğu forma ve atkı hediye etti. Rize ve Rizespor'un konuşulduğu buluşmada karşılıklı sohbet eşliğinde geçti ve Muhammed Avcı bir maçı tribünde beraber izlemek için taraftar grubuna söz verdi.
 
Taraftar grubu yetkilileri Muhammed Avcı'nın davetleri için kendilerine teşekkürlerini ileterek; "Rizespor ve Rize için her zaman elimizi taşın altına koyacağımızı bu bizim için bir borç olduğunun bilincindeyiz" diye ekledi.

  • Ç.Rizespor taraftarları Vekil Avcı ile biraraya geldi

  • Ç.Rizespor taraftarları Vekil Avcı ile biraraya geldi

  • Ç.Rizespor taraftarları Vekil Avcı ile biraraya geldi

1 Yorum

  1. ne var taşın altında ?

    Aralık 29, 2019 Pazar 20:23

    Vekil doğru söyledi ." Elimizi taşın altına koyacağız" dedi. İşte elerini hep birlikte taşın altına koydular, bir kaldıraç gibi bu milleti savurdular, milleti fakr-u zaruret içine düşürdüler. Bu milleti topladığı formalar değil, adalet aş iş kurtaracaktır.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.