Sosyal Medya

TEKNOLOJİ

Google'a neden girilmiyor? Google çöktü mü?

Google'a neden girilmiyor? Dünyanın en çok kullanılan arama motorları arasında yer alan Google'a kullanıcılar giremiyor. Bu durum sonrasında kullanıcılar neden giremediğini ve sorunun ne zaman çözüleceği ile ilgili araştırma yapmaya başladılar. Peki Google ne zaman girecek? Detaylar haberimizde...

Google'a neden girilmiyor? Kullanıcılar Google'a girmeye çalışıyorlar ancak "502. That's an error" sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar. Bu sorunun ne olduğu ve sorunun ne zaman çözüleceği merak ediliyor.
 
Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Google arama motoru ve verdiği diğer hizmetlerde de erişim sıkıntısı yaşanıyor.
 
 
 
SORUN SADECE TÜRKİYE'DE DEĞİL!
 
İşte Google 'a erişim sıkıntısı yaşanan bölgeler!
 
 
BTK'DAN AÇIKLAMA GELDİ!
 
Son dakika gelen bir diğer bilgiye göre de, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK) yapılan açıklamada, kesintinin Türkiye ya da BTK kaynaklı olmadığı, çalışmalara devam edildiği belirtildi.
 
SORUN ÇÖZÜLDÜ MÜ?
 
Erişim sorunun kısmi olarak çözüldüğü gözlemleniyor.
 
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKAN YARDIMCISI DR. ÖMER FATİH SAYAN AÇIKLAMA YAPTI!
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Google servislerinin çökmesiyle ilgili açıklama yaptı. Sayan, "Türkiye’deki operatörlerimizden kaynaklı bir arıza bulunmamaktadır." dedi.
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter'da paylaştığı mesajda şunları söyledi:
 
"Google servislerinde global sorunlar (Yunanistan, Romanya, Bulgaristan gibi) olup, ülkemizde de hissedilmektedir. Türkiye’deki operatörlerimizden kaynaklı bir arıza bulunmamaktadır. USOM ekiplerimiz süreci yakından takip etmektedir. Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalmalıdır."
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.