Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

İstikbal Mobilya Kayserispor: 1 - Çaykur Rizespor: 0

Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 1-0 yendi.

Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 1-0 yendi.
 
6. dakikada Oğulcan Çağlayan'ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Umar'ın gelişine yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak direğe çarparak auta gitti.
 
9. dakikada Kayserispor öne geçti. Mensah orta sahadan topu ceza sahasına kadar taşıdı. Bu futbolcunun pasıyla ceza alanında topla buluşan Kravets'in sağ çaprazdan şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.
 
12. dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor'un golüne itiraz eden ve hakemle tartışan Çaykur Rizespor antrenörü Mehmet Göker Özdemir sarı kart gördü. İtirazını sürdüren Özdemir, 13. dakikada gördüğü kırmızı kartla tribüne gönderildi.
 
34. dakikada ceza sahası içerisine kısa paslarla gelen Çaykur Rizesporlu oyuncu Oğulcan Çağlayan meşin yuvarlağı Vetrih ile buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Vetrih'in şutunda top az farkla üstten dışarı çıktı.
 
51. dakikada Kravets'in sol kanattan taşıdığı topla ceza sahası dışında buluşan Djedje'nin çektiği şutta meşin yuvarlak dışarı çıktı.
 
64. dakikada Kravest'in ara pasında topla buluşan Ziya Alkurt kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ziya Alkurt'un sert şutunu Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan kurtardı.
 
83. dakikada orta sahadan rakiplerini geçerek ceza sahası dışına kadar taşıdığı topa sert vuran Mensah'ın şutunu kaleci uzanarak çıkardı.
 
86. dakikada kafalardan seken topta araya giren Scepovic'in gelişine yaptığı vuruşta, meşin yuvarlağı kaleci Lung güçlükle uzaklaştırdı.
 
Karşılaşmayı, İstikbal Mobilya Kayserispor 1-0 kazandı.

2 Yorum

  1. yalın Türkçe

    Aralık 10, 2019 Salı 22:11

    Dünya Futbol literatüründe "meşin yuvarlak" diye bir futbol terimi yoktur. TOP vardır top.Kimlere özeniyorsunuz ki,anlamak mümkün değil.Türkçeyi yerinde ve doğru kullanmanızı tavsiye ederim.Dolaysiyle Haberiniz daha sıcak ,samimi ve abartısız olur ki okuyucu kitleniz de artar. Cumartesi günü yapılacak olan maçın haberinde bir deneyin. Siz de seveceksiniz. Maç hakkında ise yorum yapmıyorum.Çünkü Aynı tas aynı hamam.

  2. Rizeli53

    Aralık 10, 2019 Salı 21:08

    Takım çok kötü. Orta sahada topu ayağında tutup yönlendirecek adam yoktu. Sase, boldrin, barış nerede hakikaten. Ölmüş kayseri biraz organize olsa fark olurdu maalesef. Gökhan dan da Allah razı olsun valla.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.