Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Ç.Rizespor'un hocası bakın ne diyor?

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda yenildikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

- İsmail Kartal: "Duran toptan 4 dakika kala maalesef gol yedik"
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda yenildikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
 
Rakibe ilk yarı pozisyon vermediklerini anlatan Kartal, "İkinci yarıda paslarda biraz daha dikkatli ve üretken olabilseydik bir gol atıp öne geçebilirdik. Bunları yapamadığımız için de rakip takım taraftar desteğini de alarak son bölümde biraz üzerimize geldi. Biz de buna bir hamle yapmaya çalıştık. Ama duran toptan 4 dakika kala maalesef  gol yedik. Oyunu buraya kadar getirip artık 4 dakika kala basit bir gol yiyerek mağlup olmamamız gerekiyordu." şeklinde konuştu.

4 Yorum

  1. fipek53

    Kasım 25, 2019 Pazartesi 21:28

    ha şunu bileydin.

  2. cihan

    Kasım 25, 2019 Pazartesi 16:15

    İsmail kartal ne yapsın yeteri sayıda savunma oyuncusu yok ara trasferde enaz beştane defans oyuncusu alınmalı sağbek olur solbek olur stoper olur fark etmez defansın her mefkisinde ikişer üçer savunmacıyla başlayamadıktan sonra bir anlamıyok (İsmail kartal demek orta sahadan gerisi demek rakip sahamı dediniz orası nerde durun bi google haritalardan bibaksın oasaport vize gerekiyordur belki hiç bulaştırmayın ismail hocayı)

  3. Arrow

    Kasım 25, 2019 Pazartesi 07:43

    Ben bisey anlamadim ne demis... ya arkdaslar tamam ismail hoca hoca degil zaten deee takimda takim degil bu kadroyla sezonun basindan beri soyliyorum galibiyet alamayiz dandun puan toplariz hangi aldigimiz maci iyi oynadik ya hakemle ya danduna aldik gercekci olmak lazim

  4. Rizeli53

    Kasım 23, 2019 Cumartesi 22:14

    Sağlık olsun hocam.. Muriçi bedavaya vermeseydik bunlar başımıza gelmezdi ama önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. İnşaallah devre arası için iyi bir forvet transferi vardır kafanızda.. Yoksa gol atamayan takım 3 puan alamıyor maalesef..

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.