Sosyal Medya

RİZE

Rize soruyor Rize Belediye başkanı Rahmi Metin cevaplıyor

Rize Belediye başkanı Rahmi Metin soruları cevaplıyor.

Yeni yayın dönemimizde daha etkin bir şekilde hem Rize gündemini değerlendireceğiz hem de ülke gündemine dair değerlendirmelerin olduğu özel içerikler sizlere sunacağız.

Buna istinaden 'Vatandaş Soruyor' adlı programımıza başlıyoruz.

İlk programımızın konuğu Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin. 

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'e sorun kendisi cevaplasın.

Yorum bölümünden sorularınızı gönderebilirsiniz.

15 Yorum

  1. Dertli Rizeli

    Kasım 19, 2019 Salı 08:44

    Rize Sahilinde Ailecek Gidilebilecek, Kahvaltı Olsun, Diğer Öğünlerde Olsun Yemek Yiylebilecek Bir Tane Belediye Tesisi Neden Yoktur. 2 Dönem Öncesi Ak Partinin 10 Projesinden Hangisini Rize Belediyesi Yapmıştır, ya da Projeler Ne Aşamadadır. Cumhurun Memleketi Olan Rize Kişilerin Adreslerini Rize ye Alarak Hizmet Alacaksa Bize Yazık, bir Çok Belediye ve O İlin Vekilleri Direkt Bakanlığa Gidip Bir Çok Projeyi Hayata Geçirmektedir, Ya Rize Belediyesi Bunun Neresindedir. Neden Rize Türkiye de ki En Pahalı Konutların Yeridir, Neden Toki Rize de Alt Gelir Sahiplerine Daire Yapmaz, Yer Var Lakin Tokiyi Rize'ye Getirmek İçin Gidip Proje Yapıp Bakanlığa Gitmek Gerek, Rize Belediyesinin Bu Konuda Tasarrufu Nedir, Rize de Müteahhitlerin Önüne Nasıl Geçilecek.

  2. Arrow

    Kasım 19, 2019 Salı 08:08

    Sayin baskan belkide secimden once bir projesi oladan secilen tek baskansiniz. Secimden sonra bir projeniz varmi koca sahili yazin santiye alanina cevirip kimsenin sahilden guzel bir sekilde faydalanmasina engel oldunuz simdi kis geldi sukur bisiklet yolumuz acildi kislik lastiklerimizi takip surecegiz insallah. Teleferik projesini sanirim ortadan kaldirdiniz artik demode oldu Rizeden baska her yerde teleferik var sizde sanirim gelecegi dusunup yapmadiniz parti olarak bu yuzden sizi kutlarim.Sehir merkezindeki viyadugun altinda halka acik kendin pisir pardon kendin ac kendin ic isimli meyhaneler ve halka acik Bedava wc ler icin ayri tesekkur ederiz Rizeye gelen turistlere otantik bir koku ve goruntu verdigimiz icin cok mutluyuz.Rizenin en guzel yeri olan sahildeki cafelerin onunu kapatan bos alani dolmus duragi yaptiginiz icin ki sanirim yakinda kalkacak bu proje tutmamis araclar satilmaya baslanmis vede guzelim Rizenin marketlerinin onunu isgal eden dolmus duraklarini kaldiriyoruz diye koskocaman sahil alanini bombos dolmus duragina cevirip dolmuslarida ordan kaldirmadiginiz icin ayri ayri tesekkurler daha sayamadigim binlerce projeniz icinde tesekkur ederiiz Allah razi olsun iyiki varsiniz ..

  3. Çavuş

    Kasım 18, 2019 Pazartesi 13:37

    Rizedeki trafik sorunu (özellikle çarşı içi) hakkında herhangi bir çalışma yapılmaktamıdır.

  4. TURGUT YUSUF KOTO

    Kasım 18, 2019 Pazartesi 08:44

    Sayın başkanım! İstanbulda ikamet eden bir kişi olarak maşallah şehir içerisinde park ücretleriniz İstanbulun tam iki katı inanın çok büyük tepki vardır. Bu konuda sizlere bir şikayet gelmediyse danışmanlarınızı çok ivedi gözden geçirmeniz hem sizin hemde Rize'linin faydasına olacaktır.

  5. Tarık ARSLAN

    Kasım 18, 2019 Pazartesi 01:04

    ÇAYKUR Rizespor Rizelilerin Ve Tüm Rize Sevenlerin ortak değeri. Rizesporumuzun maç günlerinde köylerden gelen taraftarlarımız için araç temin edilmeli birçok taraftarımız mağdur kalmakta.

  6. Mahmut Taşkın Sudançıkmazöç öç ipl

    Kasım 17, 2019 Pazar 22:05

    Sayın başkan kent ormanı mesire alanı diye yapılanprojeden ses seda çıkmıyor.Ne alemde çalışma varmı ne zaman bitecek. Bilgi verirseniz seviniriz...sayglar..

  7. Ekmel53

    Kasım 17, 2019 Pazar 17:59

    Sayın Başkan hiç bir projeniz olmadan seçildiniz.Seçildikten sonra yapacagınız bir projevar mı ?

  8. Erdinç TURANLI

    Kasım 16, 2019 Cumartesi 23:12

    Reis Bey, Her belediye başkanı başa gelince bir çok yerde kazı çalışmaları oluyor. Bunun nedenini açıklaya bilir misiniz? Bu kazıların olmaması için bir çalışma yok mudur! Hayırlı çalışmalar dilerim..!

  9. Neşe Akar

    Kasım 16, 2019 Cumartesi 22:31

    Yağlıtaş mahallesi için acil istimlak kararı Resmî Gazetede yayınlandı. Ne zaman olacak değerli hocam

  10. Turgut ÇAYLAK

    Kasım 16, 2019 Cumartesi 16:23

    Sn Başkan 3 sorum olacak 1-Rize de ulaşım ücetleri çok pahalı ve sabahleyin sahıl hattında araçlara binmek çok zor. onun içindir ki Belediye ötobusu ve veya halk ötobuslerinin sayısı neden yetersizdir. 2-Rize nin nüfusu istanbulun birakın kazalarını bazı mahallesi kadar olmamasına rağmen ulaşım yetersizliği herkesin malümüdür. Recep Tayp Üniveristesinden Gündoğdu merkeze kadar yeraltı yerüstü bir arada yütüyecek raylı sistemi neden düşünmezsiniz.hem şehir içini rahatlatacak bu sistemi Dünya bankasından sağlanacak kaynaklarla 10 yılda geri dönüşü sağlanabilecek bir proje iken neden Rizeli minibisçulere mahkum edilir. 3-Rize Belediye başkanı olarak; doğu karadenizin en önemli türkiye nın de kalmayan kitlerinden birisi olarak çök kötü yönetilen ve 2017 ve 2018 yılındakı zararı ile semayesinin yaklaşık olarak % 60 indan fazlası eriyen gözbebeğimizin değişen dünya koşullarında elden çıkmaması ve özelleşmemesi adına halkı devri ve pröfosyonelce yönetilmesine öncülük etmeyi düşünerek tarihe geçmek istemezmisiniz. ?

  11. SAMRİLİ

    Kasım 16, 2019 Cumartesi 15:07

    DAĞBAŞINDA DOSMADA DOĞALGAZ VAR KAPLICA MAHALLESİNDE NİYE YOK?(YANİ YUKARIDA VAR AŞAĞSINDA VAR ORTADA YOK) LÜTFEN BİZDE DOĞALGAZ İSTİYORUZ

  12. umut

    Kasım 16, 2019 Cumartesi 10:51

    Belediye çalışanlarının hangileri herhangi bir parti mensubudur olmayan varmıdır .işe alımda neler dikkate alınmıştır . bukadar göç veren bir şehirde hangi önlemler alınmıştır . Balı kaymagı yiyen kısım kimlerdir açıklarmısınız

  13. Nisan

    Kasım 16, 2019 Cumartesi 00:26

    Sayın başkanımız; Stadyum sokak ve çevresindeki binaların, yol genişletmesi için istimlâk kapsamında olduğunu uzun zamandır biliyoruz.Ne zaman olacağı ve hangi binaları kapsadığını merak ediyoruz, bilgilendirebilir misiniz? Teşekkür ederim.

  14. Ayhan53

    Kasım 15, 2019 Cuma 23:58

    Başkanım dolmuş duraklari yapıldı.Marketlerin önündeki duraklar kalkmıyor.Buyuk marketlerin dolmuş duraklarinin ordan kalkmamasini istiyor şeklinde söylentiler var . Kamuoyuna açıklama yaoar mısınız? Saygılar

  15. Zülfikar Kansız

    Kasım 15, 2019 Cuma 23:53

    Meydan projesi tam olarak bitti mi yoksa şu andaki haliyle mi kalacak?

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.