Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Oğuz Kağan: Takımda hiç sıkıntı yok..

Süper Lig'in 9. haftasında 25 Ekim Cuma sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un futbolcusu Oğuz Kağan Güçtekin, "MKE Ankaragücü maçından sonra hem oyun hem de skor olarak çıkışa geçeceğiz." dedi.

Oğuz Kağan, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige çok iyi başladıklarını söyledi.
 
Son dört haftadır kaybettiklerini dile getiren Oğuz Kağan Güçtekin, "Antrenmanlarda herkes çok iyi çalışıyor. Takımda hiçbir sıkıntı yok. Ama futbolda bazen oluyor. Sahada istediğini gösteremiyorsun." dedi.
 
Oğuz Kağan, herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, şöyle devam etti:
 
"Bundan herkes emin olsun. Bu takıma herkes en iyi nasıl fayda sağlayabilirim diye düşünüyor. Fakat son dört haftada maçlarda sonuç alamıyoruz. Oyun olarak da iyi bir görüntü sergilemiyoruz. İnşallah MKE Ankaragücü maçından sonra hem oyun hem de skor olarak çıkışa geçeceğiz. Taraftarlarımız yine arkamızda olsun. Biz yine çok iyi hazırlanacağız. Kendi evimizde kazanarak üç puanı alacağız."
 
Kendi performansını da değerlendiren Oğuz Kağan Güçtekin, "İlk kez bu sezon forma giydim. İnşallah daha fazla forma şansı bulacağım. Ben de takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım." ifadesini kullandı.

  • Oğuz Kağan: Takımda hiç sıkıntı yok..

  • Oğuz Kağan: Takımda hiç sıkıntı yok..

  • Oğuz Kağan: Takımda hiç sıkıntı yok..

3 Yorum

  1. Arrow

    Ekim 25, 2019 Cuma 19:36

    Arkadaslar bu takimdan bi cacik olmaz cunku gecen seneki kadrodan en onemli 3 oyuncu ki yerini dolduramazsin azubike muric awaizem gitti yerleri ise alinanlar degil doldurmak 2.lig kapasiteleri yok bikere yunan oyuncu asiri agir hicbir defans pozisyonunda yok ileri gidiyor heri gelmiyor asiri yavas aborhoun gecen seneden cok uzak orta sahada kosan azubike yerine attamah gelmis felaket ne press ne ileri bombos onunde ki adama pas veremiyor ilerde muric deli gibi oynuyordu muric gibi bir oyuncuyu 3 milyon gibi komik rakama peskes cektik yazik yerine 3 tane bombos topcu almislar hali sahada oynatsan doversin Stepivic icler acisi macar ligindenngelen siradan oyuncu super ligde napabilir di zaten arti takimin hicbir kurgusu tertibi yok demekki hocanin hicbir sistemi vs yok takimda mucadele hicc yok alanya macinda cisse ceza sahasinda 3 kere ust uste topa vuruyor kimse mudahele etmiyor demekki takimda biseyler eksik gokan esli gokan degil yani takimda bak su iyi dedigin bi boldrin var gerisi bomboss ve en onemlisi gecen seneki takimlar artik yok butun anadolu takimlari buyuk takimlardan bile iyi oyuncular aldi lig cok zor bu sene gecen seneki gibi bi lig yok ve ligin en kotu kadrosu bizde kac sene olmus halen orhan ovacikli takimda yer bulabiliyorsa kumeyi hakettik demektir ilk haftalarda topladigimiz 8’puann bi Mucize idi o zamanda soyledik takim top oynamiyor sadece sansi yanindaydi bu takim bu oyuncular bu sistemle kimseyi yenemez ilk yari bitmeden kumeye demir atar

  2. Arrow

    Ekim 23, 2019 Çarşamba 21:22

    Takimda sikinti yokmu puan almayali aylar oldu herkeesten 5 yiyoruz skkinti yok sikinti olsa nolcakti acaba

  3. Rizeli53

    Ekim 23, 2019 Çarşamba 20:54

    İsmail Kartal a bir çift lafım var.. Korkma hemşehrim. Biz Rizeli yi severiz.. Ama çok tez canlıyız.. Naçizane sana kadrom Gökhan abarhoun Yunan melnjak orhan Abdullah(oğuzkaan) İsmail(vetrih) barış boldrin samudio Scepovic (oğulcan-de pauw)

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.