Sosyal Medya

RİZE

Rize Lojistik Merkezi için ilk adım atıldı!

Rize'de yapılması planlanan ve üzerinde tartışılan Lojistik merkez ile ilgili bugün ilk kez görseller paylaşıldı.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve AK Parti il başkanı İshak Alim sosyal medya hesaplarından Lojistik Merkez ile ilgili görseller paylaştılar.

Geçtiğimiz Ay Rize Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu 'Projesi hazırlanan lojistik merkezin bir an evvel ihaleye çıkmasını ümit ettiklerini dile getiren RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu "Lojistik merkez projemiz Rize kamuoyunda 6-7 yıldır konuşulan bir proje. Bu sadece bizim değil Cumhurbaşkanımızın da projesi, Cumhurbaşkanımız bu projeyi Rize kamuoyu ile paylaştı. Zaten Ovit'in olmazsa olmazı, Güney-Kuzey hattında en önemli projelerden bir tanesi. Projemizin bütün detaylarıyla birlikte altyapı çalışmaları tamamlandı, şuan da bütün proje ihlalleri bitmiş kabulü yapılmış, dolayısıyla sadece ödeneğe konulup ihale edilmeyi bekliyor. Uzun zamandır da ulaştırma bakanlığında bekletiliyor projemiz. İnşallah gerek Ulaştırma bakanımız, gerek yetkililer projemizi kısa zamanda ihale ederler ve lojistik merkezimizi yaparlar diye umut ediyoruz" demişti.

Bu sözlerin üzerine AK Parti Milletvekili Muhammet Avcı'da sosyal medya hesabından şu paylaşımları yapmıştı;

‪Son dönemlerin modası sığlık. ‪Cehalet kere cehalet kokan açıklamalar neticesinde bir şehrin indirilmeye çalışıldığı seviye vahim. ‪Önce verdiği emeğin çar çur edilmeye çalışılmasına hayıflanıyor insan! 

‪Sonra açıklamaları yapana ve yaptırana bakıyorsun! ‪Cevaba bile lüzum kalmıyor! Öyleyse daha güzel ve yaşanabilir bir Rize için bir dakika bile boş vakit geçirmeden azimle, kararlılıkla çalışmaya devam!
 

AK Parti il başkanı İshak Alim'de şu paylaşımı yapmıştı;

"Kıymetli Hemşehrilerim, diğer bütün projelerimiz gibi LOJİSTİK MERKEZ projemiz de bugüne kadar inkıtaa uğramamış Milletvekillerimiz ve şahsımız tarafından da yakından takip edilmektedir. Ak Parti İktidarları döneminde ilimiz büyük projelerle tanışmıştır. Devam eden projelerimizle ilgili iptal edildiğine dair söylemlerde bulunanların iyi niyetli olmadığını düşünmekle beraber projelerimizi takip etmek veya projelerimize katkı vermek isteyenlerle istişareye her daim hazır olduğumuzu belirtmek isterim.Bütün bunların yanında Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi son ziyaretlerinde de konu görüşülmüş ve üzerinde hassasiyetle durulmuştur" paylaşımında bulundu.
 
Bu tartışmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ının katıldığı il başkanları toplantısı için Ankara'da bulunan İshak Alim ve Milletvekili Muhammet Avcı Bir saat arayla Twitter hesaplarından Lojistik Merkez ile alakalı paylaşımlarda bulundular.
 
Lojistik merkezinin alt yapısı için ne zaman ihaleye çıkılacağı konusunda her hangibir tarih verilmedi!
 
İşte o paylaşımlar;

  • Rize Lojistik Merkezi için ilk adım atıldı!

  • Rize Lojistik Merkezi için ilk adım atıldı!

  • Rize Lojistik Merkezi için ilk adım atıldı!

  • Rize Lojistik Merkezi için ilk adım atıldı!

  • Rize Lojistik Merkezi için ilk adım atıldı!

  • Rize Lojistik Merkezi için ilk adım atıldı!

2 Yorum

  1. Rizeli

    Ekim 16, 2019 Çarşamba 20:17

    Ha işte siz sadece böyle resim paylaşirsiniz asla rize için bir şey yapamazsınız ne yaptinzki bunu da yaparsınız burdan ben iddda ediyorum bu resim böyle kalir baskada bir sey olmaz

  2. Naylon branda

    Ekim 14, 2019 Pazartesi 09:45

    Lojistik merkez deyince na anlamalıyız. Ne için yapılıyor, merkezde ne gibi tesisler olacak, kaç kişi çalışacak gibi konularda bilgi yok. TIR park sahası için bile küçük bir proje. Şehir içinde liman artık demode oldu limanında buraya taşınarak proje yapılırsa daha iyi olur. İnşallah dikkate alırsınız.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.