Sosyal Medya

DÜNYA

Son dakika... Trump'dan Suriye mesajı

ABD Başkanı Trump: ABD asla Orta Doğu'da olmamalıydı. 50 askerimizi geri çektik. Bu aptal savaşlar sona ermeli. Türkiye Avrupa'nın geri almayı reddettiği DEAŞ'lı teröristlerin sorumluluğunu üstlenmeli. Kitle imha silahları gibi yanlış ve hatalı olduğu kanıtlanmış bir dayanakla (Orta Doğu'da) savaşa girdik ama bu silahlar yoktu.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabı üzerinde Suriye'deki gelişmelere ilişkin yeni bir paylaşımda bulundu. Trump paylaşımında şu sözleri yazdı:
 
"ABD Başkanı Trump: ABD asla Orta Doğu'da olmamalıydı. 50 askerimizi geri çektik. Bu aptal savaşlar sona ermeli. Türkiye Avrupa'nın geri almayı reddettiği DEAŞ'lı teröristlerin sorumluluğunu üstlenmeli. Kitle imha silahları gibi yanlış ve hatalı olduğu kanıtlanmış bir dayanakla (Orta Doğu'da) savaşa girdik ama bu silahlar yoktu"
 
 
 
 
 
Trump, ayrıca "ABD, Orta Doğu'da polislik ve çatışmaya 8 trilyon dolar harcadı. Binlerce yüce askerimiz öldü ya da ağır yaralandı. Diğer taraftan milyonlarca insan hayatını kaybetti. Orta Doğu'ya girmek, ülkemizin tarihinde alınan en kötü karardır." ifadelerini kullandı.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.