Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

İsmail Kartal'a göre Ç.Rizespor neden yenildi?

Ç.Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal Başakşehir mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ç.Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal Başakşehir mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"3 gün önce söylediğim gibi. Bir şansızlık yaşıyoruz. El Kabir'in ayağının kırılması, 3 gün önce antrenmanda en önmeli oyuncumuz ve öndeki silahımız Umar'ın ayak bileğinden sakatlanıp bir kaç hafta oynayamaması bizi etkiledi. Sonuçta pozisyonda buluyoruz. Başakşehir'in ne kadar güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Ülkemizde en kariyerli oyuncular Başakşehir'in elinde. Daha önce programda da söyledim. Okan hoca hem şanslı hem şansız. Bu kadar iyi oyuncuları idare etmek te kolay değil. Ama biz Başakşehir'in neler yapacağını, nereden geleceklerini ve nasıl attıklarının analizlerini yaptık. Antrenmanlarımızda bu oyun şeklini çalıştık. Sonuçta maçı kaybedebilirsiniz. İlk yarı durum 0-0 iken net pozisyonumuz vardı. Onu gol yapabilseydik maçın içinde biraz daha direnç koyabilirdik ve biraz daha mücadele gücümüzü arttırabilirdik. İlk yarı basit hatalardan dolayı 2 gol yedik. ikinci yarı iki oyuncu değişikliği ile maça iyi başladık. Oyuna bir karakter koyduk. 25-30 dakika gerçekten iyi oynadık. Bir iki tane de pozisyonumuz vardı. Zaman azaldıkça bu tip takımlara karşı bu pozisyonları değerlendiremezseniz onlarda yakaladıkları pozisyonları çok çabuk size karşı değerlendirebiliyorlar. 5-0 yenildiğimiz çok kötü oldu. Sonuçta mağlup olabilirsiniz ama bizi üzen farklı şekilde yenilmemiz. Başakşehir'i tebrik ediyoruz. Şu an hala 8 puanımız var . Bundan sonraki maçlardan elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

11 Yorum

  1. samrili

    Eylül 30, 2019 Pazartesi 10:38

    ismail hoca başakşehir mağlubiyeti önemli değil, ama rizede oynadığımız göztepe ve gazişehir maçlarımdan evvel konuşman yenemessek yenilmeyelim gibi sözlerinizdir içerde oynadığımız maçlarda kesinlikle galip geleceğiz beraberlikte ne, yenecez yenecez yenecez, içerde beraberlik sizin günü kurtarmanızdan başka birşey değildir,rizeli bunları yemez hocam

  2. bak şunun söylediğine

    Eylül 29, 2019 Pazar 13:06

    "cem" efendi. Eleştiriler, hakaret içermeyen seviyeli ve ahlaki olursa değer kazanır.Ne o öyle "Bire ahhmak adam" ifadesi? Kime söylüyorsun ? Yakışıyor mu sana ? Bak efendi. Düzeyli ve saygı çerçevesinde yorum yapmaktan yoksun olanların yeri burası değil, ait oldukları yerdir. Bilesin. Rizespor camiası elbette ki bu hastalıklı tipleri ayıklayacaktır.

  3. Rizeli53

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 17:44

    Bence İsmail hoca radikal kararlar almalı en azından denemeli. Sonuçta aşağıda da yazdığım gibi barış İsmail Sasa Abdullah ı dene.. Samu yu al scepovic in yanına. Bir Dünya genç aldın. Oynat oğuzkaan ı gerekirse. Atakan var. Korkma yahu en kötü 5 yeriz yine :p gökhan abarhun Yunan çocuk boldrin melnjak Samu da ısrar.. Diğerlerini adapte..

  4. düşürmeyin !

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 11:28

    Eldeki bu takım kadrosunun üzerine, İsmail Kartal'ın fazladan koyacağı pek bir şeyin olmadığı anlaşılıyor artık.Takımın gücü,kalitesi,performansı belli. Fazlada yorum yapıp İsmail hocayı bıktırırsak ki... Hocasız da kalabilir takım. Son söz; Devre arası acilen takıma ciddi katkı sağlayacak oyunculara ihtiyaç var. Bu biline.

  5. eski bir oyuncu 3

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 11:14

    Daha önceki yorumu kaydettiğim yerden tekrar sunuyorum. kıymeti harbiye Eylül 25, 2019 Çarşamba 10:32 Teknik direktör nihayet itiraf edebilmiş." Elimde ikinci bir Vedat Muriç yok " demiş.Camianın bildiğini geç de olsa görebilmiş.Lakin hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur.Bakın, Fenerbahçe eğer şampiyon olursa Vedat Muriç sayesinde olacaktır. Rizespor eğer küme düşerse Vedat Muriç yokluğundan düşecektir.

  6. eski bir oyuncu 2

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 11:11

    gol yolları kesat Eylül 23, 2019 Pazartesi 22:04 Gazişehirspor maçı için yapmış olduğum yorumu tekrar sunuyorum. gol yolları kesat Rizespor'un amacı ve hedefi;Ticaret yapmak olabilir mi ? Başka kulüplerin başarısı için destek olabilir mi ? Adeta Afrika milli takımı gibi bir onbiri sahaya sürüp başarılı olunabilir mi ? Ancak günü kurtarabilir,geleceği kurtarmaz. Hemen her sezon,kümede kalmayı şampiyon olmuş gibi bir sevinç yaşaması doğru olabilir mi ?Biliyorsunuz Teknik direktör maçtan önce "Göztepe maçından daha zor bir maç olacak" demişti.Peki 2 gol yedikten sonra gol yollarında hangi etkili tedbir alındı? Ne tedbiri? Vedat Muriç yok ki. Başka sorusu olan ?

  7. eski bir oyuncu 1

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 11:07

    Daha önce yaptığım yorumları kaydettiğim yerden tekrar sunuyorum. adam kalabalığı Eylül 22, 2019 Pazar 21:09 Takip edenler bilirler.Temmuz ayında Vedat Murgi nin satılması sırasında ne demiştik ? Vedat Murgi'yi satıyorsan yerine bir Vedat Murgi koyacaksın.Yok diyorsan gerisi adam kalabadığıdır. demiştik.Teknik direktör bu söylediğimizi şimdi ancak diyebiliyor."Elimde bir Vedat Murgi yok" Başa geldi. "Hele ligler bir başlasın demiştik" Başladı ligler. Acele etmeyin ağır ağır. Daha var.

  8. puan mı alacaktık?

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 10:58

    25 Eylülde maçtan üç gün önce yapmış olduğum yorumu, yorumsuz olarak kaydettiğim yerden tekrar sunuyorum. Artık gerisi laf salatasıdır. Daha ne kadar söyleyeceğiz? puan mı alacağız ? Eylül 25, 2019 Çarşamba 20:53 İsmail Kartal, çok konuştu ama bir şey söylemedi. Başakşehir'i, hücum hattında gol yollarında ne ile vuracaksın da puanlar almayı düşünüyorsun. Var mı Vedat Muriç gibi bir silahın ? Yoksa öylesinemi konuşuyorsun? İnşallah ben yanılırım. Teknik direktör kazanır.

  9. Inadina53

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 06:49

    Ben baska mac izledim galiba. Yahu cik rezil gibi oynadik yenildik de. Daha cok 5-0 lar gorecegiz de canimi ye. Ama hayallerde gezinme ismail. Millet salak degil. Oynanilan oyunu goruyor. Kaleye 90 dk boyunca bir sut cekebilmissin. Daha neyi konusuyorsun. Biz bu nakaratlari Daha cok duyacagiza benziyor beyler “vedat gibi oyuncu bulmak zor” “El kebir ayagini kirdi” Leylim leeeeey leylim ley Arkaya fonda bide muzik oldu bitti iste Yazik sana cok yazik

  10. Cem

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 03:46

    Bire ahhmak adam, ikinci yarı oyuncu değişikliği ile maça ağırlık koyduk diyorsun ya, bu kadroyu maçın başında niye kurmuyorsun, sen bırak bu işi, yoksa sonun hüsran

  11. Rizeli53

    Eylül 28, 2019 Cumartesi 00:29

    Hocam bahane üreten açıklamalar istemiyoruz. Rizeli olduğun için seni seviyoruz ama lütfen geçen sene İbrahim hocanın düştüğü yanlışa düşme. Futbolcular üzerinden demeçler verme. Sahip çık. Geçen hafta kaybeden bir takım var ama öndeki oyuncularda değişiklik yok. Bugün ne olurdu barış Abdullah İsmail Orhan sasa ile başlasan. Sonuçta rakip başakşehirdi ve en fazla bu şekilde fark olurdu. Ama tutsa bu defa hamle yapan bir hoca olarak hem taraftarın gönlünü yapardın. Hem oyunculara mesajı sahada vermiş olurdun. Scepovic in alternatifi yoksa eleştirme o zaman. Sahip çık.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.