Sosyal Medya

AK PARTİ

Erdoğan: Milletimizin karşısına bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki ilk seçim 2023 haziranında yapılacak. Milletimizin karşısına kurulduğu günkü heyecanı ve 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Bundan sonraki ilk seçim 2023 haziranında yapılacak. Bu tarihe kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız." dedi.
 
Erdoğan, "Mayası sağlam olunca hamdolsun ortaya çıkan kadro da inançlı, ahlaklı, birikimli, verimli, kaliteli oluyor. Bu parti, inşallah önümüzdeki çeyrek asırda da yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir." ifadelerini kullandı.
 
"Sizlerden hiç vakit kaybetmeden, şehirlerinize döner dönmez hemen 2001'den bugüne partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum." diyen Erdoğan, "Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı kesmemenizi talep ediyorum." açıklamasında bulundu.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hamallığını üstlendiğimiz mukaddes yükü taşıma mecali bulamayan, ikaz beklemeden bayrağı derhal bir sonraki dava arkadaşına bırakmalıdır." dedi.

3 Yorum

  1. vatandaşş

    Temmuz 29, 2019 Pazartesi 11:08

    Vatandaşın benimsemediği kişileri inadına ön planda tutarak vatandaş ile zıtlaşmanın,uzaklaşmanın ve vatandaşın hiç bir şekilde öneri ve taleplerine hatta ihtiyaçlarını önemsememek ve kişisel çıkarların öne çıkarıldığı bir zamanda, hiç bir şeyin istediğin gibi gitmeyeceğini bu halk her zaman kendisine müracaat edildiği sırada laikiyle görevini yerine getirmiştir ve de bundan sonrada getirmeye devam edecektir. zirve denilen noktanın her iki yakasının da dik bir uçurum olduğunu unutmamak gerekmektedir.

  2. Rize merkezli 53

    Temmuz 27, 2019 Cumartesi 22:17

    Baskanim milletin anası ağladı yer yere vurdular marketteki poşette sınır kapısındaki harc puluna herşeye vatandaş rahat degil alım gücü kalmadı millet parasız fakat senin etrafındakiler her kise başına kondu bide kibirlendi 15 yıldır otobüs şoförüyüm bir tl yemen ama bu piyasaya dayanamadım şimdi kendi aracımı sattım başka bi araçta şoförlük ediyorum 15 yıl akp peşine koştursaydım yalaka derdiler fakat benimde bi kose basım vardi

  3. fipek53

    Temmuz 26, 2019 Cuma 20:02

    AKP başkanlık sistemine geçildikten sonra.AKP Vatandaşın sızlamalarına kulak tıkadı.Doları bahane edip yüzde yüz fiyat artıranlar doların düşmesine rağmen fiyatları aşağıya çekmediler.Vtandaşın geliri bu zamlar karşısında eridi gitti.AKPşöyle bir sikelenip sokakta anket yapıp vatandaşı bir dinlemeli.Yoksa dyp-anap gibi olabilir.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.