Sosyal Medya

RİZE

İnsanlığın bittiği an ! Rize Kalkandere de yavru köpeği süpürge ve faraşla dereye attı

Rize'nin Kalkandere ilçesinde belediye temizlik personeli tarafından faraşa konularak dereye atılan köpek yavrusu, koruma altına alındı.

Kalkandere Emniyet Amirliğinin bilgi vermesi üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Rize 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu ilçeye giderek köpek yavrusunu teslim aldı.
 
İlk fiziki muayenesinde sol arka bacağında sekme ve açlığa bağlı bitkinlik tespit edilen köpeğin, bugün yapılacak röntgen çekiminin ardından tedavisine devam edilecek.
 
DKMP Rize 12. Bölge Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kalkandere Belediyesi işçisinin süpürgeyle faraşa koyarak dereye fırlattığı köpek yavrusunun koruma altına alınıp, bakım ve kontrollerinin gerçekleştirildiği belirtildi.
 
Açıklamada, yavru köpeğin DKMP Rize Şube Müdürü Miktat Özyanık tarafından sahiplenildiği bildirildi.
 
Rize'nin Kalkandere ilçesinde, köpek yavrusunu faraşa koyarak demir bariyerler üzerinden dereye fırlatan belediye temizlik personeli hakkında yasal işlem başlatılmıştı.
 
İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

1 Yorum

  1. yeliz

    Temmuz 02, 2019 Salı 11:46

    Allahım öfkem, nefretim dinmiyor bu kendini insan zanneden Allahtan korkmaza, aynı o şekilde o dereden atsam onu yinede dinmez öfkem, yahuuu sen o dereye düşsen, o yavrucak seni kurtarmak için birlerine haber vermek için var gücüyle havlardı,havlamalara muhtaç olasın hemi vicdansııııızzz.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.