Sosyal Medya

TRABZON

Araklı'da çaresiz bekleyiş sürüyor

Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen sel sonrası kaybolan 2 kişinin bulunması için 342 kişilik ekip, sekizinci günde çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon'un Araklı ilçesi Çamlıktepe ve Yeşilyurt Mahallelerinde, 18 Haziran Salı günü şiddetli yağış sonucu oluşan sel ve heyelanın ardından kaybolan 2 kişinin bulunması için ekipler, güzergah boyunca arama faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
 
Bölgede bulunan arama kurtarma ekipleri, Çamlıktepe Mahallesi'nden geçen Kara Dere'nin yanı sıra kaya dipleri ve çalılık alanlarında arama çalışmalarını sürdürüyor.
 
AFETİN ÜZERİNDEN 8 GÜN GEÇTİ
 
Afetin 8'nci gününde, JAK timlerinin yanı sıra Trabzon Erzurum ve Samsun AFAD, Jandarma, Sahil Güvenlik, Rize-Artvin Deniz Polisi, Erzurum Emniyet, UMKE, Türk Kızılay, 112 Acil Servis, Trabzon ve Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, TİSKİ, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Araklı Belediyesi, DSİ ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden toplam 342 personelin katıldığı çalışmalarda, 61 araç, 1 AFAD konteyner tırı, 1 gemi, 1 lastik bot, 2 helikopter, 77 iş makinesi ile bir de kadavra köpeği yer alıyor.
 
Sel nedeniyle araç ve yaya trafiğine kapanan Araklı-Bayburt kara yolunda da iş makineleriyle çalışmalar devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.