Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

İsmail Kartal Vedat Muriç kararını verdi!

Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, Vedat Muriç ile ilgili net konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Vedat Muriqi'nin transferine yönelik TRT Spor'un Gündem Futbol adlı programında canlı telefon bağlantısı ile açıklamalarda bulundu.
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail KartalVedat Muriqi'nin takımdan göndermek istemediğini ifade ederek gelecek teklife göre görüşlerinin değişebileceğini ifade ederek şunları söyledi; 
 
"Vedat Muriqi'i göndermek istemiyorum ama kulüp menfaatlerini de düşünmek zorundayız. Mevcut rakamlarla Vedat Muriqi'i göndermeyi düşünmüyoruz. Her gitmek isteyen oyuncu gidemez" dedi.
 
Kartal, sözlerini şöyle sürdürü;
 
"Morozyuk ile anlaştık. Sözleşme imzalayacağız. En kısa sürede transferlerimizi bitirip sezona iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Morozyuk ile anlaştık. Sözleşme imzalayacağız." ifadelerini kullandı.
 
Kartal, konuşmasının sonunda aralarından ayrılan 11-12 ismin de yerinin doldurulmasının gerektiğini söylerken, "Aramızdan 11-12 oyuncu ayrıldı. Onların yerini doldurmak için çalışıyoruz. Her zaman yukarıları zorlayan ve iyi mücadele eden bir takım kurmak istiyoruz." diyerek konuşmasını sonlandırdı.  

1 Yorum

  1. Rizeli53

    Haziran 23, 2019 Pazar 16:14

    Seneye sözleşmesi bitecek ve hiç para kazanamayacağız. Şahsi kanaatim 7,8 civarı satılmalı, 2,3 e yeri dolar. Afrikalı bir forvet bulunabilir. Veya Altay ın golcüsü, pote filan da olabilir

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.