Sosyal Medya

POLİTİKA

Yeniden Refah Partisi'nin Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemil Çolak, partisinin Rize Belediye Başkan Adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Aday Tanıtım Toplantısı'nı Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan başkanlığında düzenlenen toplantıda, Rize Belediye Başkan Adayı olarak Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak açıklandı.
 
CEMİL ÇOLAK KİMDİR?
 
Cemil Çolak, 4 Eylül 1965'te Rize Merkez Çaycılar Köyü'nde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Rize'de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Kariyerine akaryakıt ve turizm sektörlerinde faaliyet göstererek başladı.
 
Siyasi hayatına Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ile adım atan Çolak, daha sonra Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde çeşitli görevlerde bulundu. Yeniden Refah Partisi'nin Kurucular Kurulu Üyesi ve MKYK Üyesi olan Çolak, aynı zamanda Halkla İlişkiler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.
 
Evli ve 2 çocuk babası olan Cemil Çolak, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Karadeniz Bölge İstişare Danışmanlığı ve Erbakan Vakfı Karadeniz Bölge Sorumluluğu gibi önemli görevleri de üstlenmiştir.

2 Yorum

  1. Rizeli Müteahit

    Şubat 13, 2024 Salı 10:53

    Çok iyi oldu, her zaman aynı kişileri görmekten sıkılmıştık ve Bundan sonra inanıyorum ki gerçek bir Rizeli hizmeti devralacak.

  2. YUSUF

    Şubat 12, 2024 Pazartesi 15:26

    OLMAZ DEMEM DÜŞÜNÜRÜM

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.